Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesikselle kotivoitto

 

 

Turku- Pesikselle vihdoinkin kotivoitto naisten superpesiksessä

 

Turku-Pesiksen naiset ovat pelanneet kotonaan monta tasaista ja jännittävää ottelua saamatta kuitenkaan voittoakaan näistä otteluista. Lauantaina sellainen näki vihdoin päivänvalon, kun vastassa oli Ylihärmän Pesis-Junkkarit. Ottelu päättyi supervuoroparin jälkeen kotijoukkueen eduksi lukemin 2-1 ( 2-3, 6-1, 1-0).

 

Ottelun ensimmäisessä sisävuorossa Turku kehitteli kaksi kolmostilannetta saamatta niistä kuitenkaan juoksua. Vieraat vastasivat tasoittavallaan yhdellä juoksulla. Toisessa vuorossa Eeva Kettunen löi merkkaamattomalla kakkosjatkeen lyönnillä Oona Svärdin kotipesään ja tilanteeksi 1-1. Pohjanmaalaiset vastasivat jokeri Pia Haglundin kahdella peräkkäisellä kakkosjatkeen lyönnillä kahden juoksun arvoisesti ja tilanne oli 1-3. Kettunen löi vielä kolmannen aloittavassa sisävuorossa jakson lopputilanteeksi lukemat 2-3.

 

Toinen jakso alkoi lähes yhtä vaisuissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin turuttarien osalta. Jakso eteni aina toisen tasoittavaan vuoropariin saakka kunnes Oona Svärd yllätti vaihtotilanteessa Ylihärmän ulkokentän kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti. Kettunen löi ottelun kolmannen juoksunsa kotiuttaen hidastetulla Svärdin ja tilanteeksi 3-0. Kolmannessa vuorossa Turku teki vielä kolme juoksua lyöjinä Tytti Lehtilä, Iina Lehkonen ja Svärd. Tuojina kunnostautuivat Emma Nieminen, Heidi Lindqvist ja Katariina Niemi. Vieraat kehittelivät vielä omalla viimeisellä sisävuorollaan ajolähdön, josta he saivat aikaiseksi vain yhden juoksun. Toinen jakso päättyi siis kotijoukkueen 6-1 voittoon ja näin edessä oli supervuoropari.

 

Supervuorossa vierasjoukkue aloitti sisällä kehitellen yhden kolmostilanteen saamatta kuitenkaan juoksua. Turku kehitteli ajolähdön ja siitä kävi parikin lyöjää yrittämässä kotiutusta, mutta voittojuoksun löi kuitenkin 17-vuotias Milla Marttila kotiuttaen maalyönnillä Meri Kylänpään. Näin koko ottelu päättyi Turku-Pesiksen voittoon 2-1.

 

Kotijoukkueen palkitut olivat Oona Svärd kentän parhaana (saldo 1+2 lyötyä, 3 tuotua ja 9 kärkilyöntiä), ykköspalkinnolla Iina Lehkonen (saldo 1 lyöty, 2 tuotua ja 5 kärkilyöntiä) sekä kakkospalkinnolla upean ulkopelin pelannut 1-vahti Heidi Lindqvist ( saldo 1 tuotu ja 2 kärkilyöntiä). Vierasjoukkueen palkitut olivat Sanna Luoma ja jokeri Pia Haglund.

 

Turku-Pesis on sarjassa seitsemännellä sijalla ja ennen juhannustaukoa he pelaavat vielä ensi keskiviikkona vieraissa neljäntenä olevaa Peto-Jusseja vastaan. Kotiottelut jatkuvat jälleen heinäkuun puolella lauantaina 5.7 Siilinjärveä vastaan. Ottelu alkaa klo 13.

 

UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää