Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesikselle kotivoitto

 

 

Turku- Pesikselle vihdoinkin kotivoitto naisten superpesiksessä

 

Turku-Pesiksen naiset ovat pelanneet kotonaan monta tasaista ja jännittävää ottelua saamatta kuitenkaan voittoakaan näistä otteluista. Lauantaina sellainen näki vihdoin päivänvalon, kun vastassa oli Ylihärmän Pesis-Junkkarit. Ottelu päättyi supervuoroparin jälkeen kotijoukkueen eduksi lukemin 2-1 ( 2-3, 6-1, 1-0).

 

Ottelun ensimmäisessä sisävuorossa Turku kehitteli kaksi kolmostilannetta saamatta niistä kuitenkaan juoksua. Vieraat vastasivat tasoittavallaan yhdellä juoksulla. Toisessa vuorossa Eeva Kettunen löi merkkaamattomalla kakkosjatkeen lyönnillä Oona Svärdin kotipesään ja tilanteeksi 1-1. Pohjanmaalaiset vastasivat jokeri Pia Haglundin kahdella peräkkäisellä kakkosjatkeen lyönnillä kahden juoksun arvoisesti ja tilanne oli 1-3. Kettunen löi vielä kolmannen aloittavassa sisävuorossa jakson lopputilanteeksi lukemat 2-3.

 

Toinen jakso alkoi lähes yhtä vaisuissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin turuttarien osalta. Jakso eteni aina toisen tasoittavaan vuoropariin saakka kunnes Oona Svärd yllätti vaihtotilanteessa Ylihärmän ulkokentän kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti. Kettunen löi ottelun kolmannen juoksunsa kotiuttaen hidastetulla Svärdin ja tilanteeksi 3-0. Kolmannessa vuorossa Turku teki vielä kolme juoksua lyöjinä Tytti Lehtilä, Iina Lehkonen ja Svärd. Tuojina kunnostautuivat Emma Nieminen, Heidi Lindqvist ja Katariina Niemi. Vieraat kehittelivät vielä omalla viimeisellä sisävuorollaan ajolähdön, josta he saivat aikaiseksi vain yhden juoksun. Toinen jakso päättyi siis kotijoukkueen 6-1 voittoon ja näin edessä oli supervuoropari.

 

Supervuorossa vierasjoukkue aloitti sisällä kehitellen yhden kolmostilanteen saamatta kuitenkaan juoksua. Turku kehitteli ajolähdön ja siitä kävi parikin lyöjää yrittämässä kotiutusta, mutta voittojuoksun löi kuitenkin 17-vuotias Milla Marttila kotiuttaen maalyönnillä Meri Kylänpään. Näin koko ottelu päättyi Turku-Pesiksen voittoon 2-1.

 

Kotijoukkueen palkitut olivat Oona Svärd kentän parhaana (saldo 1+2 lyötyä, 3 tuotua ja 9 kärkilyöntiä), ykköspalkinnolla Iina Lehkonen (saldo 1 lyöty, 2 tuotua ja 5 kärkilyöntiä) sekä kakkospalkinnolla upean ulkopelin pelannut 1-vahti Heidi Lindqvist ( saldo 1 tuotu ja 2 kärkilyöntiä). Vierasjoukkueen palkitut olivat Sanna Luoma ja jokeri Pia Haglund.

 

Turku-Pesis on sarjassa seitsemännellä sijalla ja ennen juhannustaukoa he pelaavat vielä ensi keskiviikkona vieraissa neljäntenä olevaa Peto-Jusseja vastaan. Kotiottelut jatkuvat jälleen heinäkuun puolella lauantaina 5.7 Siilinjärveä vastaan. Ottelu alkaa klo 13.

 

UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää