Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesis haki yllätyspisteen Peräseinäjoelta

 
Kovalyöntinen Peto-Jussit voitti Turun vasta supervuorossa


Turku-Pesis vieraili keskiviikkona Peräseinäjoella Peto-Jussien vieraana. Emäntäjoukkue on sarjassa viidentenä yhden ottelun muita vähemmän pelanneena. Peto-Jussit on ehkä sarjan kovalyöntisin joukkue ja he ottivat loppujen lopuksi ottelusta voiton lukemin 2-1 (3-4, 14-1, 4-0 )

 Ensimmäisellä jaksolla turkulaisten onneksi emäntien ruuti oli vielä pääasiassa märkää ja lisäksi vieraiden ulkopeli rautaa tarpeen tullen. Eeva Kettusen 1-tilanteessa lyömän upean kakkosjatkeelta tulleelta läpilyönnin seurauksena tuli kunnari ja yksi tavallinen. Lisäksi Turku teki kaksi muuta juoksua ja otti upean jaksovoiton lukemin 4-3.

Toisella jaksolla ensimmäinen vuoropari oli vielä tasaista peliä kunnes kotijoukkue teki toisessa vuorossa kahdeksan juoksua. Kaiken kaikkiaan toisella jaksolla Peto-Jussit teki kolme kunnaria ja yhteensä 14 juoksua. Täytyy kuitenkin sanoa turkulaisten puolustukseksi, että lyönnit olivat ihaltavan tarkkoja keskimailaan osuneita valtavan lujia lyöntejä, joille ei monikaan ulkokenttä olisi voinut juurikaan mitään. Turuttaret saivat jaksolla yhden juoksun Kettusen lyömänä. Jakso meni siis kotijoukkueen eduksi 14-1.

Supervuorossa vieraat aloittivat sisällä ja yritykset pysähtyivät viimeistään kotipesään hyvästä ja iloisesta taistelusta huolimatta. Kotijoukkue rakenteli kolmostilanteita, mutta ratkaisua saatiin odottaa aina numeroon 8 saakka. Ajolähtöä asettui purkamaan Hanna Hautala, joka upealla lyönnillään löysi aukon Turun ulkokentästä ja tuloksena kunnari ja kolme tavallista. Supervuoro päättyi kotijoukkueelle siis lukemin 4-0.

Ottelun jälkeen vieraiden pelinjohtaja Petri Kulmala kiitteli omiaan yhdestä pisteestä ja upeasta taistelusta kotijoukkueen tykkejä vastaan. Kiitoksen saivat myös vieraiden b-juniori-ikäiset Milla Marttila, Mia-Maria Jauhiainen sekä b-tyttöjen Itä-Länteenkin valittu Emma Nieminen.

Ottelussa palkittiin kotijoukkueelta supernopea kärkietenijä Elina Mäki ja etukentällä häärinyt Kaisa Pelanteri. Vieraiden palkitut olivat saldon 1+2 lyötyä ja yksi tuotu kerännyt polttolinjan lukko Eeva Kettunen ja kakkosella koppari Iina Lehkonen.

Nyt sarjassa alkoi juhannustauko ja turkulaisten pelit jatkuvat seuraavaksi kotiottelun merkeissä lauantaina 5.7 klo 13 Siilinjärveä vastaan. Sitä ennen tytöt pelaavat keskiviikkona 2.7 Raumalla paikallista Feraa vastaan. Turussa pelataan heti juhannuksen jälkeen tiistaina 24.6 klo 18 muuten b-tyttöjen superpesistä ja vastassa on kivenkova Lappeenranta. Turun tytöt johtavat omaa lohkoaan ja tavoittelevat tosissaan paikkaa 10 joukkueen loppusarjassa. Tervetuloa katsomaan tulevaisuuden pesäpalloilijoita ja iloista urheilua.

 


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää