Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC TPS vahvisti taustojaan

 
FC TPS vahvisti taustojaan

Marco Casagrande nimitettiin TPS:n urheilutoimenjohtajaksi


Kehitysjohtaja Marco Casagrande on nimitetty FC TPS Turku Oy:n urheilutoimenjohtajaksi. 36-vuotiaan Casagranden nimitys on osa koko FC TPS Turku Oy:n organisaatiouudistusta, joka astuu asteittain voimaan syyskuun loppuun mennessä. Casagrande on aikaisemminkin vastannut hallinnollisesti TPS-valmennuksesta, mutta nyt toimenkuvaan astuvat entistä selkeämmin myös edustusjoukkueen asiat, kuten pelaajien sopimusasiat.

- Tällä muutoksella selkeytämme toimenkuvia ja vastuualueita. Toimintamme kehittyy ja kasvaa koko ajan ja jollain henkilöllä pitää olla kunnolla aikaa myös valmentajillemme. Casagrande on tehnyt jo aikaisemminkin urheilutoimeen liittyviä tehtäviä ja on juuri oikea henkilö tehtävään, FC TPS Oy:n toimitusjohtaja Petri Jakonen kiittelee.

Casagrande muistetaan omalta pelaajauraltaan pitkäaikaisena TPS:n kapteenina. Hän pelasi kaikkiaan 223 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä 28 maalia. Hän pelasi kaikki liigaottelunsa TPS-paidassa. Casagrande on koulutukseltaan diplomi-insinööri, mutta valmistuu tämän vuoden aikana myös oikeustieteiden kandidaatiksi.


Mika Lehtimäestä TPS:n uusi fyysinen valmentaja


Mika Lehtimäki ja FC TPS Turku Oy ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen TPS:n fyysisestä valmennuksesta. 42-vuotias Lehtimäki vastaa koko TPS jalkapallon fyysisen valmennuksen linjauksista. Hänen vahvuutensa korostuvat kestävyyteen, nopeuteen ja voimaan liittyvissä harjoitteissa ja ohjelmissa. Lehtimäen ajankäyttö priorisoidaan siten, että hieman yli puolet ajasta kuluu juniorijalkapallon ja akatemiatoiminnan parissa. Lehtimäki on jo nyt mukana TPS:n toiminnassa, mutta virallisesti hän aloittaa uudessa toimessaan ensi syksynä.

-Tarkoituksena on tuoda TPS:n valmennukseen yleisnäkemystä, järjestelmällisyyttä sekä luon koko seuran fyysiseen valmennukseen yleislinjaukset. Yksittäiset valmentajat tuovat persooninaan sitten omat mausteensa tähän kokonaisuuteen. Kaikki lähtee yhteistyöstä, Lehtimäki korostaa.

Lehtimäellä on yli viidentoista vuoden valmennuskokemus yleisurheilun sekä jääkiekon puolelta. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteen maisteri. Lehtimäki valittiin vuonna 1994 Suomen parhaaksi yleisurheiluvalmentajaksi.

- Mika luo kokemuksellaan ja ammattitaidollaan fyysisen valmennuksen yleislinjaukset, jotka koskevat koko seuraa nuorimmasta ikäluokasta edustusjoukkueisiin. Hän on myös päivittäin tekemisissä akatemiamme kanssa. Haluamme, että TPS:n kaikki juniorit ovat tärkeinä kasvu- ja kehitysvuosina myös oikeanlaisessa fyysisessä valmennuksessa, TPS:n urheilutoimenjohtajaksi juuri nimitetty Marco Casagrande linjaa.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää