Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC TPS vahvisti taustojaan

 
FC TPS vahvisti taustojaan

Marco Casagrande nimitettiin TPS:n urheilutoimenjohtajaksi


Kehitysjohtaja Marco Casagrande on nimitetty FC TPS Turku Oy:n urheilutoimenjohtajaksi. 36-vuotiaan Casagranden nimitys on osa koko FC TPS Turku Oy:n organisaatiouudistusta, joka astuu asteittain voimaan syyskuun loppuun mennessä. Casagrande on aikaisemminkin vastannut hallinnollisesti TPS-valmennuksesta, mutta nyt toimenkuvaan astuvat entistä selkeämmin myös edustusjoukkueen asiat, kuten pelaajien sopimusasiat.

- Tällä muutoksella selkeytämme toimenkuvia ja vastuualueita. Toimintamme kehittyy ja kasvaa koko ajan ja jollain henkilöllä pitää olla kunnolla aikaa myös valmentajillemme. Casagrande on tehnyt jo aikaisemminkin urheilutoimeen liittyviä tehtäviä ja on juuri oikea henkilö tehtävään, FC TPS Oy:n toimitusjohtaja Petri Jakonen kiittelee.

Casagrande muistetaan omalta pelaajauraltaan pitkäaikaisena TPS:n kapteenina. Hän pelasi kaikkiaan 223 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä 28 maalia. Hän pelasi kaikki liigaottelunsa TPS-paidassa. Casagrande on koulutukseltaan diplomi-insinööri, mutta valmistuu tämän vuoden aikana myös oikeustieteiden kandidaatiksi.


Mika Lehtimäestä TPS:n uusi fyysinen valmentaja


Mika Lehtimäki ja FC TPS Turku Oy ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen TPS:n fyysisestä valmennuksesta. 42-vuotias Lehtimäki vastaa koko TPS jalkapallon fyysisen valmennuksen linjauksista. Hänen vahvuutensa korostuvat kestävyyteen, nopeuteen ja voimaan liittyvissä harjoitteissa ja ohjelmissa. Lehtimäen ajankäyttö priorisoidaan siten, että hieman yli puolet ajasta kuluu juniorijalkapallon ja akatemiatoiminnan parissa. Lehtimäki on jo nyt mukana TPS:n toiminnassa, mutta virallisesti hän aloittaa uudessa toimessaan ensi syksynä.

-Tarkoituksena on tuoda TPS:n valmennukseen yleisnäkemystä, järjestelmällisyyttä sekä luon koko seuran fyysiseen valmennukseen yleislinjaukset. Yksittäiset valmentajat tuovat persooninaan sitten omat mausteensa tähän kokonaisuuteen. Kaikki lähtee yhteistyöstä, Lehtimäki korostaa.

Lehtimäellä on yli viidentoista vuoden valmennuskokemus yleisurheilun sekä jääkiekon puolelta. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteen maisteri. Lehtimäki valittiin vuonna 1994 Suomen parhaaksi yleisurheiluvalmentajaksi.

- Mika luo kokemuksellaan ja ammattitaidollaan fyysisen valmennuksen yleislinjaukset, jotka koskevat koko seuraa nuorimmasta ikäluokasta edustusjoukkueisiin. Hän on myös päivittäin tekemisissä akatemiamme kanssa. Haluamme, että TPS:n kaikki juniorit ovat tärkeinä kasvu- ja kehitysvuosina myös oikeanlaisessa fyysisessä valmennuksessa, TPS:n urheilutoimenjohtajaksi juuri nimitetty Marco Casagrande linjaa.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää