Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojansin pitkään odotettu kotiavaus maanantaina

 
Trojansin pitkään odotettu kotiavaus maanantaina

Maanantaina 30. kesäkuuta kello 18.30 Trojans pääsee vihdoin pelaamaan upealle uusitulle kotikentälleen – Urheilupuiston yläkentälle. Vastustajaksi saapuu sarjanousija Tampere Saints.

Trojansin alavireisesti alkaneelle kaudelle pääsy vihdoin omalle kotikentälle antaa varmasti uutta nostetta. Nostetta tuo varmasti myös pelinrakentaja Jayson Davisin odotettu paluu joukkueen kokoonpanoon. Jayson on pelannut Trojansin paidassa Vaahteraliigaa vain kolme neljännestä, mutta ehti siinä ajassa heittää 223 jaardia 13 heitolla. Kovana juoksijana tunnetun Jaysonin pallonkantovoimaa ei edes olla vielä päästy testaamaan miehen oltua Wolverines-ottelussa puolikuntoisena.

Toinen odotettu pelaaja on Juha Suoniemi, jonka paluusta on puhuttu paljon. Maanantaina hänenkin pitäisi olla mukana kokoonpanossa. Pari ottelua armeijan takia poissa ollut komeetan lailla laitahyökkääjien kärkikaartiin noussut Ville Vene on hänkin taas ruotuväen sijaan Trojansin ruodussa.

Kaiken pitäisi siis olla kunnossa Trojansin kotiavausta varten. Troijalaisille ottelussa onkin merkittävästi enemmän panosta kuin Saintsilla. Turkulaisten alkukausi on mennyt pahasti penkin alle, mutta onneksi kaikki on vielä mahdollista. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain neljä pistettä ja se on vielä mahdollista kiriä umpeen. Kiri on vain aloitettava välittömästi.

Nyt onkin erinomainen tilaisuus tulla tutustumaan uuteen upeaan yläkenttään ja kannustamaan Trojans voittoon. Ottelutapahtumassa voi myös hankkia Trojansin edustavia kannatustuotteita.

Ottelu Trojans-Saints alkaa maanantaina kello 18.30.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää