Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesiksen kesätauon jälkeinen ensimmäinen kotiottelu päättyi tappioon

 
Turku-Pesis kärsi tärkeässä pelissä tappion heikolla esityksellä Siilinjärvelle


Lauantaina Kupittaalla kohtasivat tasapisteissä olevat Turku-Pesis ja Siilinjärven Pesis. Pelin taso ei juurikaan päätä huimannut ja ulkopeli eritoten oli puolin ja toisin luokatonta. Harhaheittojen määrä oli suuri. Kaiken kaikkiaan kuusi juoksua tuli harhaheitolla. Siilinjärvi osasi käyttää Turun heikkoudet paremmin hyväkseen voittaen ottelun 0-1 (5-5, 3-5).

Ensimmäisellä jaksolla Turulla oli vielä voiton avaimet käsissään heidän johtaessa neljännessä vuorossa 5-4. SiiPe nousi vielä väkisin tasoihin. Toisella jaksolla vieraat olivat koko ajan selkeästi hallitsevampi osapuoli ja teki monista virheistä huolimatta vähemmän virheitä. Toinen jakso päättyi vieraiden voitonjuhlaan lukemin 3-5.

Sisäpelissä Turun ongelmat näyttäisivät ainakin tilastojen mukaan kohdistuvan joukkueen lyöntijärjestyksen alkupäähän. Numeroille 4 ja 5 ei saada rakennettua ajolähtöjä ja eilen kotiutusta pääsivätkin yrittämään numerot 1, 8, 9 sekä jokeri 11. Iina Lehkonen numerolla yksi onnistui kahdesti kotiutuksessa ja Enni Lamppu jokerina onnistui kertaalleen kotiuttamaan. Heidi Lindqvist pelasi numerolla yhdeksän ja toi kaksi juoksua. Muuten tuodut juoksut jakautuivat tasaisesti usealle pelaajalle. Mainittakoon muuten, että elämänsä ensimmäisen superpesisottelun pelannut Roosa Luoma kunnostautui heti juoksun tuojana.

Ulkopelissä eilen suurimmat ongelmat olivat helppojenkin pallojen kiinniotoissa sekä heitoissa. Liekö pelaajien ajatukset olleet sitten edelleen kesälomalla vai missä, mutta sen verran esitykset olivat heikkoja, että tästä ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin. Tuon heikommin ei enää superpesisottelu voi mennä, mutta sanottakoon sen verran, että kentällä oli kaksi heikkoa joukkuetta.

Kotijoukkueen palkitut olivat ykkösellä parasta ulkopeliä esittänyt Elisa Järvenpää sekä kakkosella Emma Nieminen. Vieraiden palkitut olivat kentän paras Suvi Seppälä sekä lukkari Liisa Toikkanen ykkösellä ja jokeri Maija Vaittinen kakkosella.

Seuraavaksi turuttaret matkaavat keskiviikkona Lappeenrantaan Pesä-Ysien vieraaksi. Kotiottelut jatkuvat lauantaina 12.7 klo 13 Viinijärveä vastaan.

 

Marko Mäkinen/UrheiluTurku.Com


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää