Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kohtaa Barys Astanan

 
TuTo kohtaa Barys Astanan


TuTo aloittaa vajaan kahden viikon jääharjoittelun jälkeen harjoitusotteluputkensa kotonaan, jossa se kohtaa torstaina hallitsevan Kazakstanin mestarin ja ensi kaudella Venäjän superliigaa pelaavan Barys Astanan.

Petri Niukkasen ja Jouni Tuomisen valmentama TuTo tulee saamaan todella kovan ryhmän vastaansa, sillä vastustajajoukkueen miehistöstä löytyy kolme viime kaudella NHL:ssä pelannutta peluria, sekä Venäjän, Slovakian ja Sveitsin liigoissa ahertaneita jääkiekkoilijoita. Vierailijajoukkueen lopullisesta pelaajaringistä ei vielä ole tietoa, mutta toivottavasti joukkue innostaisi turkulaisyleisöä mahdollisimman kovalla rosterilla.

Petri Niukkasen mukaan loppukeväästä ja alkukesästä on tehty paljon töitä joukkueen voiman ja fysiikan eteen, ja viime viikon jääharjoitteilla on taas totuteltu luistimilla oloon. Kuluvalla viikolla on otettu jo hieman tiukempaa treeniä, ja soviteltu kuvioita tulevia koitoksia vastaan.

TuTon joukkue on kaudella 2008-2009 fyysinen ja taitava. Ville-Matti Koposelta, Petteri Taskulta, Ilkka Saarelalta ja Jussi Tapiolta odotetaan näyttöjä nyt TuTo-paidassa. Hyvin viime kaudella LeKissä torjunut Juho Santanen luistelee ykkösmaalivahtina TuTon veräjänvartijaksi. Puolustuspään vahvistusta Markus Lainetta joudutaan odottamaan vielä kentälle jonkin aikaa paikkaamaan puolustuspäähän jäänyttä aukkoa. Viime kaudella varmaa puolustustyöskentelyä tehneet Henri Palmroth, Mikko Jortikka ja Matti-Pekka Pelkonen tulevat saamaan peliaikaa puolustuspäässä yhdessä Jokipojista TuToon tulleen Juhani Uusitalon ja Ruotsista paluumuuton tehneen Christoffer Dahlan kanssa. Myös TuTon A-junioreissa hyviä pelejä pelanneet Henrik Maunula ja Henry Isberg kuuluvat TuTon edustusrinkiin. Arttu Virtanen, Markku Vuorisalo, Tommi Vilppu ja Ville Peltosuo raatavat hyökkäyspäässä yhdessä viime vuodesta tuttujen junioreiden Anton Kokkosen, Lauri Aaltosen sekä Pusan veljesten kanssa.

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää