Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Läkerol Dark Allstars - ottelun valmennuskolmikko selvillä

 
Läkerol Dark Allstars - ottelun valmennuskolmikko selvillä


Ensi keskiviikkoisen Läkerol Dark Allstars – Icebreakers – hyväntekeväisyysottelun pelaaja- ja valmennustiimi on täydentynyt merkittävillä nimillä. Joukkueen valmennuksesta tulee vastaamaan mielenkiintoinen kolmikko. Kotijoukkueen valmentajina ottelussa toimivat Calgaryn päävalmentaja Mike Keenan, turkulaisten ikisuosikki Vladimir Jursinov sekä TPS-ikoni Juhani Tamminen.

Joukkueeseen viimeisimpinä vahvistuksina liittyvät puolustajat Janne Niskala, Marko Kiprusoff ja Henrik Tallinder. Hyökkäykseen uusina niminä liittyvät Antti Pihlström, Jarkko Ruutu, Lauri Tukonen, Sean Bergenheim ja Ilari Filppula.

Mike Keenan on jääkiekkomaailman legenda, joka on monen nykyisen valmentajan esikuva. 58-vuotias Keenan toimii tällä hetkellä NHL-joukkue Calgary Flamesin päävalmentajana. Hän on toiminut myös kuuden muun NHL – joukkueen päävalmentajana. ”Iron Mike” on voittanut Stanley Cupin New York Rangersin peräsimessä 1994. NHL:n parhaan valmentajan Jack Adams Awardin Keenan sai 1985. Canada Cupissa Keenan juhli kultaa 1987 ja 1991.

Vladimir Jursinov sai paikan turkulaisyleisön sydämissä kahdella Suomen mestaruudella ja kolmella SM-hopealla. Miehen sydämellinen olemus on tuttu suurimmalle osalle kotijoukkueen pelaajista, ja moni pelaaja onkin kiitollinen ”Jursille” nykyisestä NHL-urastaan.

Juhani Tamminen on todellinen TPS-legenda, jonka olemus on varmasti tuttu lähes jokaiselle suomalaiselle. Entisenä TPS-kapteenina ja TPS-valmentajana sekä kansainvälisenä kiekkolähettiläänä ”Tami” on omiaan tapahtuman valmennustiimiin.

Mukana viisi veljessarjaa

Ilari Filppulan, Jarkko Ruudun ja Marko Kiprusoffin mukaan liittyminen tarkoittaa sitä, että keskiviikon ottelussa on mukana peräti viisi veljesparia – Filppulat, Kiprusoffit, Koivut, Ruudut ja Sedinit.

Kyseessä eivät ole mitkä tahansa veljessarjat, sillä joukossa on kaksi olympiavoittajaa, kaksi maailmanmestaria sekä Stanley Cup – voittaja. Kymmenikön yhteenlaskettujen NHL:n runkosarjapelien määrä kipuaa yli 3200:n.

Lipunmyynti hurjassa vauhdissa

Tapahtuman lipunmyynti on lähtenyt käyntiin huimassa tahdissa. Perjantaina iltapäivällä tapahtumaan oli myyty jo 5700 pääsylippua. Edellisissä vastaavissa hyväntekeväisyystapahtumissa hallin lipunmyynti on ruuhkautunut. Siksi onkin toivottavaa, että yleisö hankkisi liput ennakkoon TPS:n toimistolta tai Lippupalvelun toimipisteistä tai nettisivuilta.
Pelipäivänä hallille kannattaa tulla muutenkin ajoissa. Hallin ovet avataan kello 17.30.

Lippujen hinnat:
A-ja C-katsomot, kurvipub 20 €
B- ja D-katsomot 12 €
Yläkatsomot 8 €
Lapset istuma / seisoma 3 €
Perhelippu (2 aik + 2 alle 12 v) yläkatsomo 18 €
Seisoma / aitio 8 €

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää