Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo ja TPS taistelevat paikallisherruudesta

 
TuTo ja TPS taistelevat paikallisherruudesta


TuTo ja TPS kohtaavat viime syksyn tavoin paikalliskamppailussa ennen sarjakauden alkamista. Viime vuonna TuTo yllättäen voitti ottelun 4-3 rangaistuslaukauskilpailussa jännittävien vaiheiden jälkeen.

TuTo ja TPS ovat sopineet, että paikallisderbystä tehdään perinne. Kaupungin jääkiekkokuninkuudesta pelataan TuTon järjestämänä Kupittaalla syksyn kynnyksellä tänä vuonna ja kahtena seuraavana vuonna. Jatkosta sovitaan myöhemmin.

TPS on saanut valmistautua tulevaan kauteen pienin muutoksin ja se lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Paluumuuttajat Mikko Eloranta, Ville Vahalahti ja Tommi Hannus sekä Sami Venäläinen ja Ilari Filppula vahvistavat joukkuetta.

TuTon viimeisimmät pelaajahankinnat Tuukka Pulliainen. Jarmo Jokila, Antti Kerälä ja Sami Lähteenmäki esiintyvät ensi kertaa TuTon paidassa Kupittaalla. TuTo lähtee rohkeasti haastamaan liigajoukkuetta tavoitteenaan säilyttää viime vuonna voittamansa kaupungin kuninkuus.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen kertoo joukkueen valmistautuvan perjantain otteluun erittäin huolellisesti, sillä se on harjoituspeleistä tärkein. TuTolle liigajoukkue on hyvä mittari oman tämänhetkisen tason tsekkaamiseen.

- Meillä on paljon turkulaisia pelaajia, mikä tuo kamppailuun lisää paikalliskipinää. Ottelu on sekä katsojille että pelaajille harvinaista herkkua. Joukkue toivoo täysiä, äänekkäitä lehtereitä katsomoon, toteaa Niukkanen.

TuTo-TPS perjantaina 29.8.2008 klo 18.30 Kupittaalla

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää