Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo viimeistelee Sportia vastaan

 
TuTo viimeistelee Sportia vastaan


Juhani Tammisen valmentama Vaasan Sport saapuu perjantaina Kupittaalle TuTon viimeiseksi harjoitusvastustajaksi ennen Mestiksen runkosarjan alkua.

TuTolla oli hyvä vire päällä viime perjantaisessa paikalliskamppailussa, jossa liigajoukkue TPS kaatui numeroin 4-1. Ottelussa TuTon motivaatio oli korkealla ja sopiva itsevarmuus löytyi ensimmäisen erän kankeiden alkuminuuttien jälkeen. Kaikki TuTon kentälliset pystyivät luomaan vaarallisia tilanteita vastustajan kenttäpäätyyn, ja ilahduttavasti kaikissa maaleissa oli eri tekijä. Myös TuTon ylivoima toimi: kaksi kolmesta ylivoimasta käytettiin hyväksi. TuTon viimeisimmät pelaajahankinnat Tuukka Pulliainen, Jarmo Jokila ja Antti Kerälä esiintyivät edukseen tehden yhteensä 4 syöttöpistettä. Sami Lähteenmäki oli Tsekissä pelaamassa U20-turnausta, joten hänet nähdään TuTon paidassa ensi kerran tulevassa Sport-matsissa.

Sport on pelannut tätä ennen 9 harjoituspeliä, joista se on voittanut viisi, mm. Kärpät ja Ilveksen. Lisäksi TuTon ja Sportin viime kohtaaminen Vaasassa oli hienoista Sportin hallintaa ja lopputulos oli kotijoukkueelle 2-1.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen kommentoi joukkueen tämänhetkistä tilannetta:

- Joukkue sai valtavasti itseluottamusta ja energiaa TPS-voitosta. Jokainen toki tajuaa, että kysymyksessä oli harjoituspeli, joten takki ei auennut.

- Pelimme on parantunut koko ajan. Viimeinen harjoituspeli on meille hyvä mittari viikkoa ennen sarjan alkua. Päähuomio on joukkueen pelitavassa.

- Sport on Mestiksen ehdoton ennakkosuosikki vahvalla joukkueellaan. Siellä löytyy laatua jokaiselle pelipaikalle. Sportin voittaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Se edellyttää onnistumisia laajalla rintamalla.

TuTo - Sport perjantaina 5.9.2008 klo 18.30 Kupittaalla

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää