Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n miesten Salibandyliigajoukkue valmis

 
TPS:n miesten Salibandyliigajoukkue valmis


TPS:n miesten edustusjoukkue on valmistautunut suurempien otsikoiden varjossa päämäärätietoisesti toiseen liigakauteensa. Joukkueen jo viime kaudella vahvasti pelannut runko on pysynyt kasassa ja tämän lisäksi joukkuetta on vahvistettu tarkkaan harkituilla täsmähankinnoilla.

Miesten päävalmentaja Ray Backman luotsaa joukkueensa kohti sarja-avausta luottavaisin mielin:

- Olemme harjoitelleet todella hyvin. Viime kesään verrattuna olemme nyt saaneet kaikki avainpelaajat mukaan harjoitteluryhmään heti kesän alusta saakka ja tämä on näkynyt myös kentällä. Loukkaantumiset ovat hieman häirinneet ensimmäisiä harjoituspelejä, mutta onneksi äijät ovat jo palaamassa ruotuun.

TPS on pelannut kolme harjoituspeliä 1.divisioonajoukkueita vastaan ja pelaamisessa on ollut jo positiivisia elementtejä mukana. Edessä on vielä kaksi harjoitusottelua ja lisäksi Tampereen turnaus 13.-14.9., jossa TPS kohtaa ensimmäistä kertaa tulevia kiistakumppaneitaan Salibandyliigasta.

- Olemme ajaneet sisään uusia miehiä ja kokeilleet erilaisia pelillisiä nyansseja. Tulokset eivät harjoituspeleissä ole oleellista, vaan se miten näissä pelillissä asioissa onnistumme. Näihin pelillisiin asioihin voimme olla kohtuullisen tyytyväisiä, toteaa Backman.

Uusia miehiä TPS:n liigamiehistössä nähdään useampia. Tunnetuimmat uudet kasvot ovat luonnollisesti Markus Suntila ja Pekka Palomäki, mutta myös muita mielenkiintoisia uusia nimiä on nimilistalla. Paluun edustusjoukkueeseen tekevät omat kasvatit Lasse Paju, Tyko Hellsten ja Juha Kiviniemi ja muitakin paikallisille salibandyihmisille tuttuja pelaajia miesten kokoonpanosta löytyy. Lähteneidenkin joukosta Backman olisi löytänyt osalle käyttöä:

- Lähtijöiden joukossa oli pelaajia, jotka olisin halunnut pitää, mutta uudet tulokkaat paikkaavat kuitenkin mainiosti lähtijöiden jättämät aukot ja tuovat myös lisäarvoa. Sitä ei voi sivuuttaa, että joukkueemme on nyt entistä voimakkaammin tepsiläinen. Tämän toivon myös katsojien pistävän positiivisesti merkille.

Miesten tavoitteiden suhteen Backman on vielä vaitonainen.

- Tavoitteista ei ole vielä sovittu joukkueen kanssa, mutta lähtökohtana on ehdottomasti ajatus parantaa viime kaudesta.

Miehet kaudella 2008-2009

Maalivahdit:
Juvonen, Eero (GrIFK)
Keinänen, Paolo
Suntila, Markus (FT Trackers)

Puolustajat:
Aanila, Jere (TPS A)
Hellsten, Tyko (TPS A)
Karjala, Harri
Kormi, Sami
Lax, Mikael
Palomäki, Pekka (Tigers Lagnau)
Pekkala, Teemu
Pernaa, Heikki (FBC Turku)
Stenfors, Lauri (SBS Rupu)

Hyökkääjät:
Hiltunen, Juha (Sheriffs)
Järvinen, Markus
Kauppinen, Antti
Kekkonen, Riku
Keltanen, Matti
Kiviniemi, Juha (SC Sonics)
Koskelainen, Kari
Känkänen, Teemu
Olkkonen, Markus
Paju, Lasse (TPS A)
Penttinen, Jarkko
Reentilä, Osmo

Lähteneet:
Fager, Michael (USB 1.div)
Jokinen, Jere (Hämeenkadun Pyövelit 5.div)
Lehtola, Rami (FBC Turku 2.div)
Louhelainen, Janne (Sveitsin NLA-liigan UHC Uster?)
Pekkarinen, Janne
Perälä, Tommi (Sheriffs 2.div)
Villa, Juho

TPS Salibandyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää