Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS vapautti Martti Kuuselan tehtävistään

 
TPS vapautti Martti Kuuselan tehtävistään


Jalkapallon Veikkausliigassa tällä hetkellä kuudentena oleva TPS on vapauttanut päävalmentaja Martti Kuuselan tehtävistään. 62-vuotias Kuusela otti TPS:n valmennusvastuun vastaan tämän vuoden tammikuussa, kun TPS:n SM-pronssille kaudella 2007 valmentanut Mixu Paatelainen, siirtyi kesken sopimuskautensa Skotlannin pääsarjaseura Hibernian FC:n manageriksi.

- Lähtökohdat eivät olleet Maralle parhaat mahdolliset, kun hän sai Mixun rakentaman joukkueen käsiinsä. Toukokuinen loukkaantumissuma selittää toki osaltaan asioita. Tämä päätös perustuu kuitenkin siihen, että joukkueen yleisilme ei ole missään vaiheessa vastannut joukkueelle asetettuja tavoitteita ja odotuksia, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Petri Jakonen myöntää.

- Tämän ratkaisun ajoitus liittyi siihen, että haluamme rauhassa ja perusteellisesti ratkaista valmentajakysymyksemme sekä rakentaa joukkueetta jo tulevia kausia varten, Jakonen jatkoi.

John Allen TPS:n päävalmentajaksi loppukaudeksi

 

TPS:n päävalmentajana jatkaa kauden 2008 loppuun asti joukkueen kakkosvalmentaja John Allen. 43-vuotias Allen on toiminut TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajana kaudesta 2003 lähtien, jolloin TPS teki paluun Veikkausliigaan. Suomeen Walesista vuonna 1984 tullut Allen pelasi pelaajaurallaan 282 pääsarjatason ottelua ja viimeisteli niissä 50 maalia.

TPS:n A-poikien päävalmentaja Marko Rajamäki liittyy uutena valmentajana mukaan myös edustusjoukkueen valmennukseen. 39-vuotiaan Rajamäen valmentamat TPS:n A-pojat johtavat ikäluokkansa SM-sarjaa tällä hetkellä ilman tappioita. Kauteen 2002 aktiiviuransa lopettanut Rajamäki pelasi yhteensä 274 pääsarjaottelua ja viimeisteli niissä 99 maalia. Sekä Rajamäki, että Allen ovat edustaneet pelaajina myös TPS:ää.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää