Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo Hockey ja Errea jatkavat yhteistyötä

 
TuTo Hockey ja Errea jatkavat yhteistyötä


Errea, sitä maahantuova turkulainen Oy J.E. Bagarnäs Ab ja TuTo Hockey Oy ovat solmineet jatkosopimuksen. Osapuolet olivat tyytyväisiä päättyneen kolmivuotiskauden yhteistyöhön, joten uuden sopimuksen neuvottelu oli varsin kevyt prosessi. Uusi sopimus on myös kolmivuotinen eli se solmittiin vuosille 2008-2010.

Errea on tänä päivänä yksi niistä harvoista joukkuetekstiilivalmistajista joilla suurin osa tuotannosta vielä tapahtuu Euroopassa. Yritystä pidetään alan edelläkävijänä, sillä tuotekehittelyyn satsataan paljon. Oy J.E. Bagarnäs Ab on suomalainen urheiluasujen ja –varusteiden maahantuoja ja tukkuliike, joka on toiminut alalla vuodesta 1992 lähtien.  Valikoimasta löytyy peliasuja ja varusteita moneen lajiin, kuten jalkapalloon, salibandyyn, lentopalloon, käsipalloon koripalloon ja rugbyyn.  Mallistoon kuuluu myös paljon muita seuratekstiilejä kuten verryttelyasuja, tuulipukuja, takkeja, t-paitoja sekä muita vapaa-ajan asuja. Tärkeimmät tuotemerkit ovat italialainen Errea ja ruotsalainen Pro Match. "TuTo tulee olemaan sopimuskaudella Errean lippulaiva jääkiekon osalta," toteaa Kimmo Grönholm Bagarnäsiltä.

Sopimuksen mukaisesti TuTon pelaajien verryttely- ja tuulipuvut sekä matkustusasut ovat Erreaa. "Homma toimii joustavasti ja tekstiilit ovat huippuluokkaa, joten TuTon puolelta olemme erittäin tyytyväisiä, että nämä vaatetusasiat ovat kunnossa myös seuraavat kolme kautta," kiteyttää Riikka Veijalainen TuTo Hockeystä.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää