Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interin mestaruustaisto jatkuu

 
Interin mestaruustaisto jatkuu


FC Interin Veikkausliigan mestaruustaisto jatkuu lauantaina, kun joukkue matkustaa läpi kauden vastoin ennakko-odotuksia pelanneen Tampere Unitedin vieraaksi.

TamU povattiin ennen kauden alkua TPS:n kanssa yhdeksi vahvimmista mestarisuosikeista, mutta joukkueen räpellys jo alkukaudesta on ajanut joukkueen pelkästään kiusaajaan rooliin.

Heikkojen peliesitysten lisäksi tamperelaiset ovat kärsineet loukkaantumisista, joiden myötä pelaajat, joille ei kauden alussa ollut vastuuta tiedossa ovat päässeet näyttämään kykynsä Veikkausliigassa.

Helpotusta TamU:n tilanteeseen ei tuonut myöskään joukkueen keskiviikkona tasapeliin päättynyt vierailu Kuopiossa, sillä kotiin tuomisina Magnum Areenalta oli lisää loukkaantumisia.

Interin historia ei tamperelaisia vastaan pelatuissa otteluissa ole ruusuinen, joten ei ole ihme, että päävalmentaja Job Dragtsma odottaa lauantaisesta ottelusta vaikeaa.

- TamU:lla ei ole mitään hävittävää lauantaina, joten he tulevat tekemään kaikkensa voittaakseen meidät. Sen seurauksen uskon, että kentälle tulee enemmän tilaa ja se tila pitää pystyä käyttämään hyväksi. Vaikea ottelu on kuitenkin tulossa, juttelee Dragtsma.

Interin peli on kulkenut ehkä viimeisintä ottelua lukuun ottamatta myös pelillisesti hyvin. Tässä vaiheessa kautta Dragtsma on kuitenkin kiinnostunut enemmän pisteistä kuin joukkueen pelaamisesta.

- Pyrimme tietysti tekemään kentällä niitä asioita, joita olemme harjoitelleet. Tässä vaiheessa kuitenkin tulokset ovat tärkeämpiä kuin tapa, millä ne tulevat, sanoo Dragtsma.

Jos TamU on kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella, niin samaa voidaan sanoa myös Interistä. Keskiviikon ottelussa joukkue menetti sairastuvalle Guillano Grotin. Myös Ats Purjeen loppukausi on vaarassa.

- Grotilla on reidessä pieni repeämä, joten hän on sivussa noin kaksi viikkoa. Ats Purjeen loppukausi on vaarassa nivusvamman takia. Onneksi saimme kuitenkin Furuholmin Timon takaisin, toteaa Dragtsma.

Veikkausliigaottelu Tampere United vs. FC Inter pelataan lauantaina Ratinan Stadionilla alkaen 20.00.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää