Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusiutunut Titaanit esittäytyy turkulaisyleisölle

 
Uusiutunut Titaanit esittäytyy turkulaisyleisölle


Turun Kupittaalle saapuu keskiviikkona vieraita Kotkasta. Vaikka Titaanien kolmen ottelun voittoputki katkesikin edellisellä kierroksella Kajaanissa ei joukkueella ole syytä päiden painumiseen. Kauden alun Titaanit on pelannut huomattavasti viime kautta paremmin eikä sarjan heittopussiksi ennakkoon veikkaillun joukkueen tilanne näytä juuri nyt lainkaan huonolta. Hyvillä esityksillään sarjan kakkoseksi noussut TuTo saa olla tarkkana heti kiekon pudottua jäähän.

Kotkalaisten tärkein mies seisoo tälläkin kaudella tolppien välissä. Kai Tillanen on kerännyt tämän kauden peleissä kiitettävästi sekä torjuntoja että palkintoja. Päävalmentaja Jari Blomberg on pyrkinyt kehittämään joukkueen peliä liikkuvampaan suuntaan ja tulosta on näkynyt jo kauden alkuvaiheessa. Mielenkiintoista nähdä jatkuuko kotkien lento koko kauden ajan? NHL-varauksen omaava Jason Platt on uusitun puolustuksen mielenkiintoisimpia nimiä. Tehokkain titaanipelaaja alkukaudella on ollut Tomi Lindfors. Hän on tähän mennessä lunastanut asetetut odotukset mallikkaasti.

Kotijoukkue TuTo saa illan otteluun mielenkiintoisen vahvistuksen. Bluesin Camilo Miettinen pystyy pelaamaan sekä sentterinä että laitahyökkääjänä. 22-vuotias peluri jatkaa Turussa maajoukkuetaukoon asti. TuTon riveissä on viime aikoina ollut enemmänkin pelaajaliikennettä. Mieluisa vahvistus saatiin puolustuspäähän jo edelliseen kotiotteluun. Turkulaisille entuudestaan tuttu Kimmo Eronen pelasi heti hyvin saaden kaksi syöttöpistettä. Kuuden ottelun sopimuksella pelaava Eronen olisi varmasti mieluisa vahvistus loppukaudeksi.

Joukkueiden terveystilanne on hyvä joten molemmat ovat liikkeellä käytännössä parhaalla miehistöllään. Huolimatta Titaanien hyvästä alkukaudesta on TuTo suosikki otteluun lähdettäessä. Joukkueen ylivoima ollut tälläkin kaudella tehokasta. Erikoistilanteet tulevat jälleen, kuten aina, näyttelemään suurta osaa illan kamppailussa. Tämän lisäksi on odotettavissa kahden hyvän maalivahdin kaksinkamppailu.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää