Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Titaanit jäi TuTon jalkoihin Turussa

 
Titaanit jäi TuTon jalkoihin Turussa


Keskiviikkoillan ottelu ei tarjonnut paikalle saapuneelle yleisölle kovin kummoista nähtävää. Puolivaloilla ottelussa mennyt TuTo hyödynsi omat ylivoimansa tehokkaasti tehden peräti viisi ylivoimaosumaa. Titaanien tehot olivat kateissa ja joukkue jäi perin helposti turkulaisjyrän alle ottelun toisessa erässä. Päätösnumerot olisivat hyvin voineet olla kaksinumeroisetkin. Sen verran runsaasti maalipaikkoja turkulaiset ottelussa hukkasivat.

TuTo aloitti ottelun räväkästi. Pietari Kolhonen sai kaksi minuuttia pelin viivyttämisestä ja pian tämän jälkeen sai Titaanien maalissa yllättäen pelannut Teemu Hankanen kaivaa kiekon ensi kertaa maaliverkostaan. Hienon kuvion päätti maaliin TuTon illan tehoketjun sentteri Tuukka Pulliainen. Turkulaisten peliä ei sekoittanut edes Ville Peltosuon saama viisiminuuttinen runsaan kahden minuutin pelin jälkeen. Titaanien ylivoimakuviot olivat varsin tehottomia. Peltosuolle tilanteesta ottelurangaistus ja huilia ainakin seuraavan ottelun ajaksi.

Toinen erä oli siis selkeästi turkulaisten ja siinä saatiin oppitunti tehokkaasta ylivoimapelaamisesta. TuTo liikutti hyvin kiekkoa ja pyrki selvästi suoraviivaisempiin ratkaisuihin kuin vastustajansa. Maalivahti Hankasta ei voi loppunumeroista syyttää. Mies kun oli niin usein kovin yksin maalinsa suulla. Viidennessä maalissa Jarmo Jokilalla oli aikaa asetella kiekko lapaansa kenenkään häiritsemättä ennen komeaa laukausta maalin yläkulmaan. Ottelun kolmas erä oli lähinnä pelailua. TuTo kokeili kahden miehen ylivoimalla neljän hyökkääjän peluutusta hyvällä menestyksellä.

Lehdistötilaisuudessa Titaanien päävalmentaja Jari Blomberg totesi, ettei joukkue ollut valmiina otteluun. Pelinopeus oli huonoa eikä syöttöpelikään kulkenut. TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen kehui joukkueensa ylivoimapeliä ja liikettä. Ajatukset molemmilla valmentajilla oli nopeasti siirretty jo seuraavaan otteluun. Titaaneilla edessä on kauden ensimmäinen kotiottelu ja turkulaiset puolestaan matkaavat LeKin vieraaksi.

TuTosta kolmikon Vuorisalo-Pulliainen-Jokila lisäksi ottelussa kunnostautui sähäkästi kaukalossa pörrännyt ketju Pusa-Kokkonen-Vilppu. Juho Santanen piti nollansa ilman sen suurempia vaikeuksia.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää