Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehet haastaa Nokian Tampereella

 
Miehet haastaa Nokian Tampereella


Hieman erikoisesti näin alkukaudella edennyt Salibandyliiga jatkuu TPS:n osalta keskiviikkona, jolloin miehet matkaavat Tampereella haastamaan sarjanousija Nokian KrP:n. Vahvana kotijoukkueena tunnettu ja nimekkäitä hankintoja tehnyt KrP pelaa tällä kaudella evakossa Tampereella, sillä Nokialta ei löydy mittoja täyttävää kotisalia. TPS:n päävalmentaja Ray Backman vastasi muutamaan kysymykseen ottelun alla.

Takana on kaksi ottelua ja niistä kaksi voittoa. Näissä peleissä oman pään pelaaminen on toiminut mukavasti, mutta pallollisen pelaamisen taso on jättänyt toivomisen varaa. Onko joukkue saanut hiottua pelaamistaan pitkähköllä tauolla?
- Jonkin verran. Viime viikolla treeneissä pallollinen peli oli hetkittäin hyvää. Muut pelilliset osa-alueet ovatkin olleet suhteessa pallolliseen peliin kohtuullisen hyvällä mallilla. Pallollinen pelaaminen on kuitenkin vielä aika herkässä tilassa, rutiinin löytymisessä riittää vielä sarkaa.

TPS on pelannut vasta kaksi liigaottelua, kun esimerkiksi Josba on pelannut jo kuusi. Teille tällainen harvempi tahti on kuitenkin tainnut näin alkukauden hajanaisemman harjoitusjakson takia sopia?
- On tässä ollut puolensa. Nyt on ollut mahdollisuus treenata ja saada ikään kuin uusi valmistautumisjakso. Toisaalta olisi tämäkin pätkä voinut paremmin mennä. Eteenpäin on hommaa saatu joka tapauksessa. Tietenkin pelituntuma ei välttämättä ole ihan niin hyvä kuin kaverilla, mutta kyllä tämä meille oli positiivinen juttu tähän saumaan.

Joukkue kärsi sarjaan valmistautuessaan loukkaantumisista ja sairasteluista. Oletteko nyt tauon aikana saaneet äijiä kursittua kokoon?
- Kauppinen ja Penttinen on kumpikin palaamassa pitkäaikaisloukkaantumisten jäljiltä kaukaloon. Tämä tietenkin on monessakin mielessä hyvä juttu. Saadaan hieman lisää kilpailua pelipaikoista ja lisäksi voidaan vapauttaa Palomäen Pekka omimmalle pelipaikalleen puolustajaksi. Tämän uskon vaikuttavan positiivisesti esimerkiksi hyökkäysten käynnistämiseen.

Nokian KrP on sarjanousija, mutta sillä on nousijaksi erittäin paljon liigakokemusta. Mitä ajattelet Nokiasta?
- Joukkueella on ratkaisukykyisiä yksilöitä, erityisesti ykköskenttä on vahva. Ylivoimassa roolitukset tuntuvat toimivan, joten liikaa ei parane jäähyillä. Meidän tulisi olla jalalla parempia. Olosuhteet on tietenkin otettava huomioon, sillä Kalevan Areenan parketti on tosi liukas ja pomppuinen. On sieltä kuitenkin voitettu ennenkin, joten sen ei saa antaa haitata.

Millä eväillä TPS on keskiviikon päätteeksi kahta sarjapistettä rikkaampi?
- Meidän pitää säilyttää intensiteetti omassa päässä. Lisäksi tuossa pallollisessa pelaamisessa pitäisi näkyä jo edistystä. Näillä eväillä.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää