Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehet haastaa Nokian Tampereella

 
Miehet haastaa Nokian Tampereella


Hieman erikoisesti näin alkukaudella edennyt Salibandyliiga jatkuu TPS:n osalta keskiviikkona, jolloin miehet matkaavat Tampereella haastamaan sarjanousija Nokian KrP:n. Vahvana kotijoukkueena tunnettu ja nimekkäitä hankintoja tehnyt KrP pelaa tällä kaudella evakossa Tampereella, sillä Nokialta ei löydy mittoja täyttävää kotisalia. TPS:n päävalmentaja Ray Backman vastasi muutamaan kysymykseen ottelun alla.

Takana on kaksi ottelua ja niistä kaksi voittoa. Näissä peleissä oman pään pelaaminen on toiminut mukavasti, mutta pallollisen pelaamisen taso on jättänyt toivomisen varaa. Onko joukkue saanut hiottua pelaamistaan pitkähköllä tauolla?
- Jonkin verran. Viime viikolla treeneissä pallollinen peli oli hetkittäin hyvää. Muut pelilliset osa-alueet ovatkin olleet suhteessa pallolliseen peliin kohtuullisen hyvällä mallilla. Pallollinen pelaaminen on kuitenkin vielä aika herkässä tilassa, rutiinin löytymisessä riittää vielä sarkaa.

TPS on pelannut vasta kaksi liigaottelua, kun esimerkiksi Josba on pelannut jo kuusi. Teille tällainen harvempi tahti on kuitenkin tainnut näin alkukauden hajanaisemman harjoitusjakson takia sopia?
- On tässä ollut puolensa. Nyt on ollut mahdollisuus treenata ja saada ikään kuin uusi valmistautumisjakso. Toisaalta olisi tämäkin pätkä voinut paremmin mennä. Eteenpäin on hommaa saatu joka tapauksessa. Tietenkin pelituntuma ei välttämättä ole ihan niin hyvä kuin kaverilla, mutta kyllä tämä meille oli positiivinen juttu tähän saumaan.

Joukkue kärsi sarjaan valmistautuessaan loukkaantumisista ja sairasteluista. Oletteko nyt tauon aikana saaneet äijiä kursittua kokoon?
- Kauppinen ja Penttinen on kumpikin palaamassa pitkäaikaisloukkaantumisten jäljiltä kaukaloon. Tämä tietenkin on monessakin mielessä hyvä juttu. Saadaan hieman lisää kilpailua pelipaikoista ja lisäksi voidaan vapauttaa Palomäen Pekka omimmalle pelipaikalleen puolustajaksi. Tämän uskon vaikuttavan positiivisesti esimerkiksi hyökkäysten käynnistämiseen.

Nokian KrP on sarjanousija, mutta sillä on nousijaksi erittäin paljon liigakokemusta. Mitä ajattelet Nokiasta?
- Joukkueella on ratkaisukykyisiä yksilöitä, erityisesti ykköskenttä on vahva. Ylivoimassa roolitukset tuntuvat toimivan, joten liikaa ei parane jäähyillä. Meidän tulisi olla jalalla parempia. Olosuhteet on tietenkin otettava huomioon, sillä Kalevan Areenan parketti on tosi liukas ja pomppuinen. On sieltä kuitenkin voitettu ennenkin, joten sen ei saa antaa haitata.

Millä eväillä TPS on keskiviikon päätteeksi kahta sarjapistettä rikkaampi?
- Meidän pitää säilyttää intensiteetti omassa päässä. Lisäksi tuossa pallollisessa pelaamisessa pitäisi näkyä jo edistystä. Näillä eväillä.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää