Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aitoa hokkia Kupittaalla

 
Aitoa hokkia Kupittaalla


TuTon seuraava vastustaja kotiottelussa Kupittaalla on Kajaanin Hokki. Peli alkaa perjantaina 17.10.2008 kello 18.30.

Ottelusta tulee jännittävä, sillä molemmat joukkueet pelaavat runkosarjan kärkipäässä.  Hokki on sarjassa kolmantena kolme pistettä TuToa jäljessä. Tosin sillä on yksi peli enemmän pelattuna. TuTon maaliero on omaa luokkaansa: sillä on selvästi vähiten päästettyjä maaleja ja eniten tehtyjä maaleja.

Hokki on kerännyt kahdesta viime pelistään voiton ja tappion. Molemmat pelit Hokki pelasi kotonaan. Sarjajohtaja KooKoolle se antautui luvuin 1-5, mutta HeKi kaatui 4-0. TuTon kaksi edellistä ottelua on tuottanut sekä koti- että vierasvoiton. Titaanit TuTo nujersi kotonaan puhtaasti 7-0, ja LeKikin oli vain suupala vierasmatkalla Lempäälään. Tuloksena hyvä voitto 2-5.

KooKoo hävisi keskiviikon ottelunsa Jokipoikia vastaan, joten voittaessaan Hokki-ottelunsa TuTo nousee sarjakärkeen. TuTolla on takanaan noin viikon pelitauko, joten toivottavasti joukkueen hyvä ote ei ole päässyt karkaamaan. Päävalmentaja Petri Niukkanen kommentoi: "Olemme hioneet harjoituksissa kuvioitamme entisestään, joten homman pitäisi olla kunnossa. Tosin Hokilla on fyysinen ja vahva, mutta kuitenkin taitava joukkue, joka kausi toisensa jälkeen pelaa sarjan kärjessä." Ja jatkaa: "Tulossa jännä ottelu, jossa veljekset Jokila kohtaavat. Kumpikohan ratkaisee? No, meillä on tietysti ässä hihassa, kun Arttu Virtanen palaa kaukaloon toivuttuaan loukkaantumisestaan."

Niukkanen toteaa vielä, että molemmat loppuviikon pelit ovat TuTolle tärkeitä. Lauantaina TuTo matkaa Kouvolaan testaamaan KooKoon kunnon.

Arttu Virtanen itse on hieman jännittynyt paluustaan pelipaitaan. Oma pelikunto askarruttaa: "Mukava päästä tositoimiin loukkaantumisen jälkeen. Tosin heti alkuun tulee kaksi kärkimatsia, joten paluu ei ole ihan helppo. Pelituntuman takaisin saamiseen menee vähintään viisi peliä, joten tässä täytyy vähän painia omienkin odotusten kanssa, jotta ei pety pahasti, kun ei ihan heti tule 100%:n suoritusta." Loppuviikon peleistä Arttu toteaa: "Sarjassa ei ole yhtään joukkuetta, jota me emme voi voittaa. Meidän täytyy vain pelata omaa peliämme omalla tasollamme, niin kuusi pistettä ei ole lainkaan mahdottomuus."

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää