Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n naisilla edessä kaksi kovaa kotiottelua

 
TPS:n naisilla edessä kaksi kovaa kotiottelua


TPS Salibandyn naisten edustusjoukkueella on tällä viikolla edessään kaksi kovaa kotiottelua. Ensimmäisenä vastaan asettuu sarjan kovin mahdollinen joukkue, viime kauden SM-kultamitalisti Classic Tampereelta ja vain neljä päivää myöhemmin Turkuun saapuu Itä-Suomen ylpeys, NST Lappeenrannasta.

Turkulaiset ovat tällä hetkellä kuudella pisteellä sarjassa neljäntenä, takanaan kolme voittoa neljästä pelistä. Ainoa tappio on tullut kotona, tämän hetken sarjakakkoselle, porvoolaiselle PSS:lle. Joukkue on onnistunut pelaamissaan neljässä ottelussa tekemään yhteensä 20 maalia, kun omaan päähän on päästetty ainoastaan 11. Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjan tehokkain joukkue ylivoimamaalien teossa (5 maalia 8 ylivoimassa), Eliisa Alangon viimeistellessä maaleista 3.

Keskiviikon vastus Classic on sarjassa sijaa tepsiä ylempänä. Tamperelaiset ovat saalistaneet kuusi pistettä pelaamistaan kolmesta pelistä, maalieron ollessa huikea 23-6. Euro Floorball Cupissa viidenneksi selvinneen joukkueen tehokkain on ollut Suomalaisen Anne. Joukkueen nimilista vilisee niin tyttöjen kuin naistenkin maajoukkuenimiä ja se onkin rankattu ennakkokaavailuissa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Viime kauden mestari Classic tiputti viime kauden puolivälieräpeleissä TPS:n suoraan kolmessa ottelussa ja runkosarjankin molemmat ottelut päättyivät Classicin voittoihin.

Viikon päästä naisten maajoukkueen mukana Tsekkeihin lähtevä TPS maalivahti Laura Still odottaa huomista peliä odottavin fiiliksin:

- Peli tulee olemaan kovaa vääntöä molemmin puolin. Nyt ei ole varaa virheisiin. Olemme tällä kaudella selkeästi haastajajoukkue ja meille Classic on isoin haaste. Kysyttäessä pahimpia pelaajia vastustajien riveissä, Laura nimeää Saarisen Katriinan ja Suomalaisen Annen.

- He ovat vaarallisia päästessään lähellekään maalia ja osaavat laukoa huonoistakin paikoista, joten heidät pitää kenttäpelaajien pitää erityisesti kiinni.

Sunnuntain otteluun oman lisänsä tuo kaupunkiin NST:n väreissä palaava, TPS:n viime kauden valmentaja Petri Heino. Hänen ja Mika Strömbergin luotsaama joukkue on pelannut sarjassa viisi ottelua ja on sijalla viisi. Lappeenrantalaiset ovat hävinneet ainoastaan Tiikereille ja PSS:lle. Täksi kaudeksi monella tyttöjen maajoukkuepelaajalla vahvistunut NST pelaa ennen TPS-peliä vielä lauantaina Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelun kotonaan helsinkiläistä SSV:tä vastaan.

Tapanilan Erän paidassa monta kertaa lappeenrantalaisten kanssa tärkeistä pisteistä taistellut Maija Pohjankoski kommentoi sunnuntain vastusta:

- NST sytyttää aina. Olen henkilökohtaisesti paininut heitä vastaan edelliskausilla niin välierä- kuin finaalipeleissäkin, joten tutusta joukkueesta on kyse. Muutama vanha tuttu on lähtenyt joukkueesta pois tai lopettanut, mutta kyllä siellä vielä pahoja vastuksia löytyy. Näistä Maija mainitsi mm. Heli Suoreijuksen sekä Heidi Härkösen.

- Molemmat ovat vaikeasti pideltäviä, joten heidän kanssaan on hyvä olla tarkkana. Niin maalin edessä kuin kulmaväännöissäkin.

TPS - Classic keskiviikkona 22.10. Holiday Club Caribiassa klo 18.30

TPS - NST sunnuntaina 26.10. Holiday Club Caribiassa klo 15.00

TPS Salibandyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää