Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaasankin veri vapisee?

 
Vaasankin veri vapisee?


Ennakkoveikkauksissa Mestiksen suurimmaksi suosikiksi ennen kautta nostettu Sport saapuu keskiviikkona vierailulle Kupittaan monitoimihalliin. Juhani Tammisen suojattien alkukausi on sujunut kaikkea muuta kuin odotetunlaisesti. Sport on sarjassa kuudentena kahdeksan pistettä Tutoa perässä. Harjoituskaudella joukkue kävi häviämässä Turussa rumin luvuin. Paljon jäi siis varmasti hampaankoloon. Vaasalaisilla on alla niukka voitto KooKoosta kun taas TuTo puolestaan jäi Mikkelissä Jukureiden jyrän alle.

Ennen keskiviikon kierrosta turkulaisilla on kolmoisjohto pistepörssissä. Herrat Jokila, Vuorisalo ja Koponen ovat tämän hetken Mestiksen parhaat pistenikkarit. Sportin paras pistemies Markus Jämsä on seitsemäs. Sportin ulkomaalaisista vahvistuksista parhaiten on selkeästi pelannut Paul Cabana, jolla on koossa 11 pistettä kahdessatoista ottelussa. Myös maalivahtipörssissä TuTolla on pieni etu sillä Juho Santanen on tuon tilaston kolmas, Sportin Jaakko Suomalainen seitsemäs. Tilastoilla ei otteluja kuitenkaan voiteta. On pelattava ehjä ja tasainen ottelu joka osa-alueella.

Kotijoukkueen riveissä on tapahtunut jälleen muutoksia pelaajarintamalla. Camilo Miettinen palasi Bluesiin suunniteltua aiemmin paikatakseen loukkaantumisista kärsivää ryhmää. Christoffer Dahla lienee edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi. Markus Lainetta puolestaan odotellaan pelaavaan kokoonpanoon lähiaikoina. Mies tuo terveenä hyvän lisän varsinkin TuTon ylivoimaan. Yksi illan mielenkiintoisimmista pelaajista on eittämättä Toni Sihvonen. Hyvän alkukauden pelannut konkari tunnetaan hyvänä puolustuspelaajana. Tällä kaudella hänellä on koossa jo kuitenkin mukavasti pisteitäkin.

TuTon ja Sportin ottelut ovat olleet perinteisesti värikkäitä tapahtumia. Niin varmasti nytkin. Jokohan lopulta myös alkukauden kadoksissa olleet Rebelsit löytävät tiensä hallille?

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää