Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ray Backman jatkaa TPS:n peräsimessä

 
Ray Backman jatkaa TPS:n peräsimessä

TPS Salibandy ja Ray Backman ovat solmineet 2+1 vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kaudesta 03-04 lähtien TPS:n miesten edustusjoukkuetta valmentanut Backman jatkaa näin ollen seurassa ainakin kaksi seuraavaa kautta.

- TPS on ollut minulle tosi hyvä työnantaja ja olen viihtynyt seurassa ja kaupungissa erinomaisesti. Meillä on ollut niin ylämäkiä kuin alamäkiäkin ja välillä on purtu hammasta, mutta kokonaisuutena minulla ei ole ajasta TPS:ssä kuin hyvää sanottavaa. Seura on osoittanut minulle, että työtäni arvostetaan ja että hyvinvoinnistani välitetään. Sitä kautta minulle on syntynyt vahva tunne, että sillä mitä olen tehnyt, on ollut merkitystä, toteaa tyytyväinen Backman.

TPS Salibandy ry:n hallituksen puheenjohtaja Kalevi Kurkijärvi ei peitellyt tyytyväisyyttään sopimuksen synnyttyä.

- Olemme koko ajan halunneet jatkaa yhteistyötämme Rayn kanssa. Sen lisäksi, että hän on jo kauan sitten osoittanut kuuluvansa suomalaisten salibandyvalmentajien eturiviin, hän on ollut myös äärimmäisen sitoutunut kehittämään seuran urheilullista toimintaa kautta linjan. Meillä on samat ajatukset siitä, mihin suuntaan TPS Salibandy on tulevaisuudessa menossa, joten yhteistyön jatkaminen oli hyvin luonnollista.

Yksi Backmania motivoiva tekijä on TPS:n hyvämaineinen ja erittäin vahvassa myötätuulessa kulkeva juniorityö. Tällä kaudella TPS:n C93-poikia edustusjoukkueen lisäksi luotsaava Backman pitää TPS:n lähitulevaisuutta erittäin valoisana.

- Nykyisistä edustusjoukkueessa pelaavista TPS:n omista junioreista olen valmentanut tai seurannut lähempää useampia myös heidän junnuvuosinaan. Vaikka SM-mitaleja onkin junioreissa saavutettu kaudesta 03-04 lähtien, ne kauttaaltaan vahvat ikäluokat erittäin lahjakkaine pelaajineen ovat vasta tulossa. Toivon, että saan olla todistamassa useammankin tällaisen pelaajan nousemista liigaryhmään tämän sopimuskauden puitteissa. Näen seuran tulevaisuuden erittäin valoisana.

TPS:n miesten edustusjoukkue on pelannut vahvan alkukauden, mutta julkisuudessa on puhuttu myös joukkueen hajoamisesta tämä kauden jälkeen ennen kaikkea seuran vahvasti tappiollisen tilikauden 07-08 johdosta.

- Vaikka tässä on ollut paljon negatiivista julkisuutta, minä olen kuitenkin päässyt seuramaan tilannetta paljon pelaajiamme lähempää, puhumattakaan seuran ulkopuolisista tahoista. En olisi tehnyt pitkää jatkosopimusta, mikäli en uskoisi erittäin positiivisiin tulevaisuusnäkymiin.

Backmanilla on kuluvan kauden jälkeen kuusi kautta takana TPS Salibandyn palveluksessa ja siis ainakin kaksi vielä edessä. Virtaa miehellä kuitenkin yhä riittää.

- Vaikka sitä on tehty jo kohtuullisen pitkä päivätyö TPS:n parissa, koen että työni on vielä kesken. Seura on mennyt koko ajan kokonaisuutena eteenpäin ja haluan ehdottomasti olla edelleen mukana tätä laivaa ohjaamassa. Parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää