Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Titaanit Turkuun TuToa testaamaan

 
Titaanit Turkuun TuToa testaamaan

Mestiksen joulutauko on ohi ja Kupittaallakin alkaa taas tosirähinä huomenna sunnuntaina 28.12.2008, kun TuTon joulukuntoa saapuu tutkaamaan Titaanit Kotkasta. Ottelu alkaa kello 17.00.

TuTolla on alla vaihteleva syyskausi voitto- ja häviöputkineen sekä niiden jälkeisine hieman tasaisempine esityksineen. TuTo on tällä hetkellä sarjassa sijalla 7, pelattuja pelejä 28 ja pisteitä 42. Titaaneilla ei ole mennyt ihan niinkään hyvin: sijoitus on 27 pelatun ottelun jälkeen 11 ja pisteitä on kasassa 24.

Joukkueitten kaksi tämän kauden kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin. TuTo oli lokakuun alussa Titaaneja murskaavasti parempi luvuin 7-0, mutta marraskuun alussa Titaanit taasen romuttivat TuTon pistetoiveet 3-2. Tasaista siis on, mutta tilastojen valossa TuTon tulisi kuitenkin varmistaa ottelun pisteet itselleen. TuTon viimeaikaisesta vahvuudesta ovat poissa Ässiin palannut Aki Keinänen ja TPS:ään palannut Niko Kluuskeri. Ville-Matti Koposen polvi putsattiin ennen joulua. Vaikka hän on ollut jo jäällä joukkueen kanssa, hän lepää tämän kevätkauden ensimmäisen ottelun.

TuTon joulutaukoa edeltäneet harjoitukset keskittyivät luisteluun ja sen parantamiseen. Voittoja olisi saanut päävalmentaja Petri Niukkasen mielestä tulla syyskaudella muutama enemmän, niin ei olisi nyt kevätpuolella niin paljon kirimistä. Mutta joka tapauksessa positiivisella mielellä joukkue lähtee pistejahtiin. Jouluna on levätty kunnolla, joten virtaa pitäisi olla joka jätkässä.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää