Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS-puolustaja Kiko siirtyy Portugalin pääsarjaan

 
TPS-puolustaja Kiko siirtyy Portugalin pääsarjaan

TPS:n algerialaispuolustaja Kheireddine Zarabi siirtyy Portugalin pääsarjaan Belenenses- joukkueen riveihin. Kertaalleen maansa mestaruutta juhlinut Belenenses majailee tällä hetkellä Portugalin pääsarjassa kahdennellatoista tilalla. Myös Kikona tunnetulla topparilla oli voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa kaudesta 2009, mutta TPS ja Belenenses pääsivät yksimielisyyteen siirron ehdoista viime viikonloppuna. Syksyllä 2007 Suomeen saapunut Kiko ehti pelata TPS:n paidassa yhteensä 25 Veikkausliigaottelua.

-Haluamme linjaustemme mukaisesti auttaa pelaajiamme aina urallaan eteenpäin, jos siihen vaan aukeaa mahdollisuus. Kiitämme Kikoa TPS-ajasta ja toivotamme hänelle menestystä Portugalissa. On selvää, että tulemme vahvistamaan vielä ensi kauden joukkuettamme, mutta etenemme silti maltilla, TPS:n urheilutoimenjohtaja Marco Casagrande linjaa.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa.

Lue lisää