Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HC TPS vie liikunnan iloa kouluihin - TPS:n koulukiertue starttaa

 
HC TPS vie liikunnan iloa kouluihin - TPS:n koulukiertue starttaa

TPS:n juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Sami Aaltonen toi mukanaan Lahdesta idean viedä TPS kouluihin lapsia liikuttamaan ns. koulukiertueen muodossa. TPS:n koulukiertue käynnistyy tällä viikolla, kun tapahtuma järjestetään Vasaramäen ja Ilpoisten kouluissa.

Idea koulukiertueeseen on lähtenyt urheiluseuran halusta viedä mukanaan liikunnan iloa lasten keskuuteen ja innostaa lapsia liikkumaan. Samalla TPS voi tuoda tietoisuutta junioritoiminnastaan lasten pariin. Tätä kautta saadaan varmasti myös uusia jääkiekon harrastajia Turun alueelle.

– TPS haluaa omalta osaltaan olla mukana lisäämässä lasten liikunnan harrastamista. Pääpainon tulee olla liikunnan leikkimielisyydessä ja yhteisessä hauskanpidossa, kun innostetaan lapsia lisäämään liikuntaa, visioi Aaltonen.

Vasaramäen ja Ilpoisten kouluissa liikutaan ja leikitään tällä viikolla

Tiistaina 3.2.2009 klo 12 – 13.30 TPS:n koulukiertue järjestetään Vasaramäen koululla. Mukana ovat pelaajat Tommi Hannus ja Tomas Sinisalo. Torstaina 5.2.2009 klo 12 – 13.30 pelaajat Aki Berg ja Ville Vahalahti vierailevat koulukiertueen mukana Ilpoisten koulussa.

Ohjelmassa on liigapelaajien haastattelut, junioritoiminnan lyhyt esittely sekä liikunta-aiheinen tietovisailu. Tapahtuma huipentuu leikkimieliseen salibandyotteluun lasten ja liigapelaajien kanssa. Tilaisuuden puuhamiehenä ja vetäjänä toimii TPS:n valmennuskoordinaattori Marko Mäenpää.

TPS toivoo lisää kouluja yhteistyöhön

Tapahtumalla on nyt valmis sapluuna olemassa ja se on helppo toteuttaa kaikissa kouluissa.

- Mäenpää on ideaa jo useisiin kouluihin markkinoinut ja TPS toivoo mahdollisimman monen koulun lähtevän mukaan yhteistyöhön. Olkaa yhteydessä TPS:n junioripuoleen, jos haluatte TPS:n koulukiertueen vierailevan omassa koulussanne, rohkaisee Aaltonen.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää