Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarmo Jokila tammikuun kuukauden pelaaja

 
Jarmo Jokila tammikuun kuukauden pelaaja

Täksi kaudeksi TuToon palannut taitava Jarmo Jokila valittiin tammikuun pelaajaksi Hän keräsi kahdeksassa ottelussa veikkauksen kiekkovakiomitaleja yhdentoista pisteen edestä.

- Onhan se hieno saavutus, kai se sitten osoittaa että on suht hyvin pelannut, kommentoi Jokila valintaansa.

Jokila oli jo lähdössä täksi kaudeksi Allsvenskaniin mutta päättikin tulla Turkuun kun kutsu kävi. Elokuussa uutisoitiin Jokila yhtenä uransa päättäneen Tero Forsellin korvaajana TuTon hyökkäyspäässä. Marraskuussa monen fanin iloiseksi yllätykseksi päätti Forsell kuitenkin palata TuToon loppukauden kattavalla sopimuksella. Forren päätös oli Jokilankin mieleen.

- Oli se aluksi yllättävää että Forre tuli takaisin sillä alkukaudesta oli jo uutisoitu että hän lopettaa. Tosi hyvä juttu että päätti tulla takaisin, koko joukkue sai siitä uutta virtaa, on mestiksen parhaita pelaajia ja tuo johtajuutta sekä näyttää mallia nuoremmille.

Viime kaudella Jokila teki läpimurtonsa Mestiksessä kun Kiekko-Vantaan paidassa syntyivät komeat tehopisteet 41. Tällä kaudella Jokila on keikkunut koko kauden pistepörssin kärjessä. Pienen hiljaisemman kauden jälkeen ovat miehen otteet taas piristyneet ja tulosta on tullut. Paljon on merkitystä myös hyvillä ketjukavereilla.

- Ketjukaverit ovat tuttuja jo parin vuoden takaa, on se vähän helpompaa pelata kun tietää vähän miten ketjukaverit ajattelee... helpompi on pelata samojen ketjukavereiden kanssa, yleensä se kestää pari peliä että yhteinen sävel löytyy eli on hyvä että on samat ketjukaverit ollut.

Jokila on jo tehnyt oman piste-ennätyksensä Mestiksessä tässä vaiheessa kautta.

- On se ihan hyvä että on tullut pisteitä, hyvät ketjukaverit on ollut koko kauden niin pisteitä on tullut väkisinkin.

Yhtenä lisäkimmokkeena Mestiksen pelaajille ovat tällä kaudella takaisin tulleet liigakarsinnat. Karsintojen voittaja saa paikan SM-liigasta mikäli seuran talous on kunnossa. Liigajoukkueiden haastaminen tuo oman suolansa sarjaan. Myös Jokilalla on selkeä mielipide liigakarsintojen tarpeellisuudesta.

- On hyvä että liigakarsinnat tulivat takaisin ja on varmaan liigallekin, enää ei tule tyhjennysmyyntejä seuroissa ja pelit pysyvät tiukkoina loppuun asti.

Jokilan kausi on siis tähän asti ollut erinomainen. Pisteitä on ropissut ja joukkuekin on pärjännyt kohtalaisen hyvin. Löytyykö omasta pelistä vielä parannettavaa?

- Kyllä sitä parannettavaa löytyy jokaiselta osa-alueelta, tasaisuutta ainakin.

Tämä kausi on vielä pahasti kesken mutta tulevaisuuttakin on mietittävä. Jokilan taidot on takuulla huomattu myös muualla. Vielä ei jatkosta ole mitään konkreettista kerrottavaa.

- Ensi kaudesta ei vielä ole tietoa, olisihan se hienoa jos johonkin liigaan pääsisi koittamaan.
Lopuksi kysyin onko mies tehnyt mitään lupauksia jos kävisi niin, että TuTo on tänäkin vuonna Mestiksen ykkönen. Tässä se nyt on mustalla valkoisella.

- En ole luvannut, mutta voin kyllä kaljuksi ajaa jos Mestis voitetaan.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tero Forsell

Tiedot

Jarmo Jokila

13.2.1986 Turku
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää