Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kotietujahtiin Kupittaalla

 
TuTo kotietujahtiin Kupittaalla

TuTon seuraava vastustaja kotiottelussa Kupittaalla on HeKi Heinolasta. Ottelu alkaa keskiviikkona 18.2.2009 klo 18.30.

TuTolla on vielä mahdollisuus kotietuun playoffseissa. Se on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä pistein 72 vain muutaman pisteen päässä nelospaikalta. Mikäli TuTo pystyy saalistamaan runkosarjan kolmesta jäljellä olevasta pelistä 2 pistettä KooKoota tai 3 pistettä Hokkia enemmän, ratkeaa kotietupaikka TuTolle maalieroedun turvin, edellyttäen tietysti, että maalierot pysyvät samalla tasolla kuin nyt (TuTo +38, Hokki +30 ja KooKoo +24). Ja tietysti, mikäli pisteitä tulee roimasti enemmän, ei maalieroilla ole merkitystä. TuTon jäljellä olevat vastustajat ovat kotipeleissä HeKi ja sarjan perää pitävä SaPKo sekä vieraissa Sport. KooKoo pelaa vielä keskikastipelejä K-Vantaata, HeKiä ja DTeamia vastaan. Hokin viimeiset pelit ovat kolmikon vaikeimmat. Sitä vastaan luistelee sekä LeKi että Jukurit, jotka molemmat taistelevat armottomasti pääsystä playoffseihin. Lisäksi Hokin listalla on runkosarjan voitosta kamppaileva Jokipojat.

Varminta kotietumetsästyksen kannalta olisi voittaa kaikki ottelut varsinaisella peliajalla. Keskiviikkona TuTon tuleen joutuu Heinolan ylpeys HeKi, joka tammikuussa väänsi pienessä kotikaukalossaan niukan 4-3 voiton TuTosta. Kauden aikaisemmat matsit TuTo on voittanut: syyskuussa jatkoajalla Heinolassa 2-3 ja marraskuussa 5-2 Kupittaalla. HeKi on sarjassa sijalla 10 pistein 40 ja sillä on viiden pisteen kaula Titaaneihin. HeKillä ei ole mahdollisuuksia playoffseihin, mutta sarjapaikkansa se voi varmistaa hyvillä peleillä.

Hokki-matsissa loukkaantuneen Antti Pusan kausi on ohi, mutta muuten TuTo lähtee otteluun terveellä miehistöllä. TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen on tyytyväinen viime loppuviikon kuuden pisteen pelireissuun. "Nyt on taas jännä peli tiedossa kotona, koska HeKi varmasti taistelee pisteistä loppuun asti säilyttääkseen sarjapaikkansa. Meidän täytyy säilyttää rohkeus ja selkeys pelissämme. Joka 60 minuuttia merkkaa. Pitää uskaltaa pelata ja osata säilyttää rentous tilanteen kriittisyydestä huolimatta", erittelee Niukkanen.

TuTon fanituotepisteessä muutama jääkaappimagneetti jäljellä ja uutuutena TuTo-postikortti sekä erä valkoisia lippiksiä. Tule tsekkaamaan!

Parempaa lätkää Kupittaalla keskiviikkona 18.2.2009 klo 18.30.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää