Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTon Iiro Junnila pelikieltoon

 
TuTon Iiro Junnila pelikieltoon

TuTon Iiro Junnilalle on määrätty yhden (1) ottelun pelikielto. Junnila ei eilisessä puolivälieräottelussa TuTo - KooKoo saanut rangaistusta, mutta asia tutkittiin otteluvalvojan raportin perusteella.

Otteluvalvojan raportin mukaan pelikatkolla TuTon Iiro Junnila ja Kookoon Panu Poutanen ajautuvat vaihtoaitioiden väliin sanaharkkaan ja ovat naamat vastakkain erittäin lähekkäin. Tällöin Iiro Junnila iskee vastustajaa päällään. Koska päällä iskemisestä on sääntökirjan mukaan tuomittava aina ottelurangaistus, on otteluvalvoja lähettänyt tapauksen tutkittavaksi kurinpitäjälle. Videotutkinnan perusteella voidaan todeta että tapahtumat on juuri sellainen kuten otteluvalvoja on raportissaan kertonut. Vaihtoaitioiden edessä Iiro Junnila ja Panu Poutanen ovat naamat vastakkain ja tällöin hyvin pienellä mutta selvällä liikkeellä Iiro Junnila iskee Poutasta päällään siten että visiirit kolahtavat vastakkain. Teko täyttää päällä iskemisen tunnusmerkit ja siten tilanteesta olisi pitänyt tuomita ottelurangaistus Junnilalle. Tilanteessa ei rangaistusta tuomittu.

Junnila on pelikiellossa kaikissa Jääkiekon SM-Liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n alaisissa sarjaotteluissa kunnes pelikielloksi TuTon sarjaohjelmassa merkityt ottelut on pelattu. Junnilan pelikielto on määrätty päällä iskemisestä.

Junnila kärsii pelikieltonsa seuraavassa ottelussa :
Ke 04.03. KooKoo – TuTo

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää