Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTolla ratkaisun paikka Kupittaalla

 
TuTolla ratkaisun paikka Kupittaalla

TuTon ja KooKoon välinen seuraava puolivälieräottelu pelataan Kupittaalla perjantaina 6.3.2009 klo 18.30 alkaen.

Eilen keskiviikkona pelattiin joukkueitten välinen kolmas puolivälieräottelu Kouvolassa. Tiukka vääntö päättyi KooKoon voittoon 2-1. Joukkueitten tasaisuudesta kertoo se, että KooKoo tarvitsi TuTon päihittämiseen yli 98 minuuttia. TuTo johtaa keskinäisiä kamppailuja nyt 2-1, ja sillä on toisen kerran mahdollisuus laittaa otteluputki poikki huomenna perjantaina Kupittaalla.

Kouvolan matsissa pelattiin paria minuuttia vaille viisi erää intensiivistä kiekkoa normaalin kolmen erän sijasta. TuTolta puuttui kaukalosta Arttu Virtanen ja Iiro Junnila, joten isolle osalle pelaajista peliminuutteja kertyi rutkasti. Peukut pystyyn Artun paranemiselle, lisämiehiä taisteluun tarvitaan. Palautuminen on avainasemassa, jotta TuTon miehistö pystyy taistelemaan perjantaina menestyksellisesti. Nyt jos koskaan tarvitaan myös kannattajien ja kotiyleisön tukea katsomossa.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen erittelee eilistä peliä: "Voiton avaimet oli kummallakin joukkueella käsissä, vaaka kallistui nyt sitten KooKoon eduksi. Nistaksen rankkarikin kestettiin." Ja jatkaa: "Peli oli raskas, mutta täytyy muistaa, että molemmat joukkueet pelasivat yhtä kauan, joten ei ole pelkästään TuTon huoli palautua kunnolla. Tässä on onneksi vielä yksi yö ennen perjantain koitosta, mutta tietysti pitää kiinnittää huomiota huilaamiseen ja tankkaamiseen sekä nesteen että ravinnon osalta, jotta perjantaina ei sitten kukaan nuupahda kaukaloon. Tänään meillä on kevyet palautusharjoitukset." Niukkasen mukaan mitään isoja asioita ei pelissä tarvitse muuttaa, pitää olla kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, isot linjat eivät riitä, jokainen yksittäinen tilanne täytyy hoitaa loppuun saakka, sillä tasaisessa matsissa ratkaisut tulevat usein niiden kautta. Kotikentällä tulee pelata rohkeaa ja rentoa, mutta järkevää kiekkoa, eikä saa sortua yliyrittämiseen, sillä se johtaa väkinäisyyteen.

Perjantain peli Kupittaalla on Urheilukanavan TV-ottelu, jossa on voimassa jälleen Veikkauskortti-etu. Veikkauskortilla saa otteluun kaksi lippua yhden hinnalla (yksi etu/kortti, lipun osto Hippoksentien puoleiselta ykköskassalta, etu voimassa vain 50 nopeimmalle Veikkauskorttilaiselle). Ota kaveri mukaan ja tule nauttimaan TuTon play-offsien kiihkeästä tunnelmasta paikan päälle!

Fanituotepisteessä läpyttimiä, fanipaitoja, kasseja, postikortteja, kaulaliinoja, lippiksiä, mukeja, eli kaikkea, mitä tarvita voi! Tule tutustumaan!

Tervetuloa viihtymään paremman lätkän parissa ja kannustamaan TuTo jatkoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petri Niukkanen

Tiedot

Arttu Virtanen

Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää