Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Emma Aholasta kotipesään uutta pelaajaväriä Turku-Pesiksen edustukseen

 
Emma Aholasta kotipesään uutta pelaajaväriä Turku-Pesiksen edustukseen

Turku-Pesiksen edustusjoukkueen pelaajia kohdanneita loukkaantumisia tulee tasapainottamaan uusi pelaaja. Hämeenkyrön Räpsästä pelaajauransa aloittanut Emma Aholan vahvuudet tulevat esiin ulkopelissä, lukkarin tontilla.

Lukion kolmatta käyvä Emma Ahola on tärkeä linkki edustusjoukkueen pelaajakaaressa. Nuoresta iästään huolimatta Ahola on pelannut jo monta vuotta kansallispeliä. 7-vuotiaana pesäpalloon tutustunut on pelannut koko ajan kasvattiseuran Hämeenkyrön Räpsän väreissä, josta viimeiset kolme vuotta B-tyttöjen superissa.

Ahola siirtyi Hämeenkyrön naisten ykköspesisjoukkueesta Turun superinjoukkueeseen tänä vuonna. Odotukset tulevalta kaudelta ovat kovat. Hän odottaa kovien pelien kautta kehittyä pelaajana paremmaksi ja joukkueelta tehokasta, iloista ja reipasta pelaamista. Pienen kokonsa vuoksi hänet laitettiin jo pikkutyttönä syöttölautasen viereen pelaamaan ja siitä paikka ei ole muuttunut. Sisäpelissä hänellä sujuu kaikki, mutta suurimmaksi osaksi hän toiminut kotiuttajan roolissa.

- Harjoituskauteen olen tyytyväinen, kehitystä on tapahtunut ja olen oppinut uusia asioita. Lähes koko talven harjoittelin Hämeenkyrössä ykköspesisjoukkueen mukana, ja  Turun rinkiin liityin pari viikkoa sitten. Viikot harjoittelen Hämeenkyrössä ja treeniviikonloput Turussa. Kevään edetessä on  muutto Turkuunedessä , jolloin pääsen harjoittelemaan  täyspäiväisesti joukkueen mukana. Kesän aikana pelejä ja harjoituksia, niin naisten superin kuin b-tyttöjenkin kanssa, tulee kertymään niin paljon, että Hämeenkyröstä kulkeminen olisi mahdotonta, kertoo Ahola tulevan kevään ja kesän aiheuttamista järjestelyistä.

Mikäli Ahola ei itse ole pesiskentällä harjoittelemassa tai pelaamassa, hänet voi nähdä katsomossa seuraamassa muiden joukkueiden pelejä ympäri Suomen. Ahola harmitteleekin, että tulevana kesänä muiden pelien seuraaminen voi jäädä vähemmäksi oman tiiviin peliohjelman vuoksi.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää