Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo välieriin Jokipoikia vastaan

 
TuTo välieriin Jokipoikia vastaan

TuTon rankka puolivälieräurakka päättyi lauantaina Kouvolassa, kun joukkue väänsi väsymyksestä huolimatta upean jatkoaikavoiton KooKoosta numeroin 2-3, tällä kertaa ratkaisijan roolissa Markku Vuorisalo, joka teki avausosuman ja voittomaalin. TuTo siis jatkoon välieriin otteluvoitoin 3-2.

Välieräpelit alkavat jo maanantaina. TuTo matkaa Joensuuhun ottamaan mittaa Joensuun Jokipoikien kevätkunnosta. Jokipojat selvitti omat puolivälieränsä LeKiä vastaan suoraan kolmessa ottelussa, joten joukkue on saanut levätä viime päivät. TuTon puolivälierät venyivät niin, että tehokasta peliaikaa kertyi viiden ottelun sijasta varttia vaille kuusi. Kun pelejä oli joka toinen päivä, niin moinen rasitus tuntuu varmasti jäsenissä. Toisaalta, tiukkojen matsien ja tärkeitten voittojen myötä henkinen pelivire on kohdallaan.

Niukkanen oli sunnuntain palautusharjoituksissa aurinkoisella tuulella. "Fiilikset ovat korkealla upean venymisvoiton vuoksi. Todella mahtavaa olla välierissä. Ja tosissaan lähdemme taistelemaan finaalipaikasta. Onnistuimme kaatamaan Jokipojat runkosarjassakin, eikä sen pitäisi olla mahdotonta nytkään. Turusta lähtee bussilastillinen hyväntuulisia ja taistelutahtoisia pelaajia kohti Joensuuta."

TuTon seuraava kotiottelu on keskiviikkona 11.3.2009 klo 18.30, jolloin pelataan joukkueitten välinen toinen välieräottelu. Kaikki mukaan kannustamaan TuTo voittoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markku Vuorisalo

Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää