Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Josba passitti miehet kesälomalle

 
Josba passitti miehet kesälomalle

Josba passitti TPS:n kesälomalle nappaamalla kolmannen voiton yhtä monessa ottelussa lukemin 4-6 (0-1, 1-2, 3-3). Ottelun kuva muodostui hyvin samankaltaiseksi kuin ensimmäisessä puolivälieräottelussa - Josba teki ensimmäisen maalin ja pääsi sen jälkeen kontrolloimaan pelitilannetta. Se ei ottanut omassa tekemisessään minkäänlaisia riskejä - sen ei tarvinnut - ja syntyneet tilanteensa joensuulaiset käyttivät murhaavan tehokkaasti hyväkseen.

Ensimmäinen erä oli TPS:ltä pelillisesti huomattavasti parempi kuin mitä nähtiin perjantaina. Joukkue oli pallollisessa pelissä ensimmäistä puolivälieräotteluaan aktiivisempi ja se pystyikin luomaan muutaman laatutilanteen. Lähimpänä maalintekoa oli Antti Kauppinen, jonka kulmavaparista syntyneen tilanteen Josban maalissa jälleen huippuottelun pelannut Jarno Kettunen kuitenkin torjui. Josba ei omaa tilannettaan tuhlannut. Vierasjoukkue pääsi keskialueen pallonmenetyksestä 2vs1 -hyökkäykseen ja kokenut Jani Kosonen ampui pelivälineen ohi TPS:lle mahdollisuuden voittaa tarjonneen maalivahti Markus Suntilan. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kolmannen kerran peräkkäin Josban 0-1 johtolukemissa.

Toinen erä näytti katsomoon TPS-lasein heikommalta ja heikosti TPS:n kannalta pelitilanne kehittyikin. Ajassa 31.43 Josba siirtyi jo pahalta tuntuneeseen 0-3 johtoon, ennen kuin TPS onnistui rikkomaan kuparisen Riku Kekkosen toimiessa viimeistelijänä. Toisessa erässä kilisteltiin tolppia oikein urakalla - maalit menivät siis Josballe 2-0, mutta tolpat kotijoukkueelle 3-1. Kovasti taistellut kotijoukkue olisi tiukassa tilanteessa kaivannut ehkä hieman rouva Fortunan tukea, mutta tälläkin kertaa laihaksi jäi apu sieltä suunnasta.

Kolmanteen erään kotijoukkue lähti 1-3 takaa-ajoasemasta vakaana aikeenaan tulla rinnalle ja ohi, mutta tämä suunnitelma sai kovan kolauksen kun Markus Ketonen iski kahdesti keskialueen pallonmenetyksistä. Mikael Laxin kaukolaukauksella syntynyt kavennusmaali nostatti TPS-toiveita ja viimeistään Teemu Känkäsen 3-5 osuma ajassa 53.22 herätti takaa-ajon täyteen vauhtiin. Tällöin kuitenkin iski Esa Jussila, joka jo hävityltä näyttäneen tilanteen jälkeen vielä riisti pallon TPS-pelurilta ja siirsi pelivälineen hallitusti verkkoon. Juha Kiviniemen onnistui vielä kaventaa TPS:n pelatessa ilman maalivahtia, mutta osuma jäi ottelun ja näin muodoin TPS:n miesten edustusjoukkueen kauden viimeiseksi.

Ottelun jälkeen TPS:n päävalmentaja Ray Backman oli hiljainen mies.

- Iso pettymys tämä on, joukkueella oli mitalitavoite. Jokainen jätkä antoi varmasti kaikkensa, mutta emme nyt löytäneet niitä aseita joilla Josba olisi kaatunut. 0-3 takkiin ottelusarjassa, joten turha tässä on selitellä. Parempi voitti.

TPS Salibandyn miesten edustusjoukkue kiittää kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2008-2009!

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää