Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

IFK Nörrköping Interiä parempi

 
IFK Nörrköping Interiä parempi

IFK NORRKÖPING – FC INTER
Maalit:

1-0 Viktor Rönneklev 17. min
2-0 Daniel Barnberg 52. min

FC Inter pelasi tänään harjoitusottelun Ruotsin Superettanissa pelaavaa IFK Norrköpingia vastaan. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkue voittoon lukemin 2-0(1-0). Ottelun maaleista vastasivat järjestyksestä Viktor Rönneklev ja Daniel Bamberg.

Kotijoukkue IFK tuli otteluun kuten oli odotettavissa kovalla sykkeellä ja oli lähellä siirtyä ottelussa johtoon jo viiden peliminuutin jälkeen, kun Imad Khalili laukoi Inter-puolustuksen harhasyötön jälkeen pallon maalin yläputkeen.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin, pelikello oli käynyt 17 minuuttia. Tuolloin Interin Mika Ojala epäonnistui täysin syötössään alaspäin, minkä seurauksena IFK:n Rönneklev pääsi helposti kiertämään Interin maalilla pelanneen David Monsalven ja tekemään 1-0 maalin kotijoukkueelle.

Vähitellen ensimmäisen maalin jälkeen Inter alkoi myös saada peliä rullaamaan. Tasoitusmaali oli lähellä, kun Pablo Gomez-Marttila pelattiin läpi. Hän sai nostettua pallon yli vielä yli IFK:n maalivahdin, mutta maalin esti lopulta kotijoukkueen puolustus.

Ensimmäisen jakson loppuhetkillä oli kummallakin joukkueella hyvät mahdollisuudet tehdä maalit, mutta maalivahdit olivat kyseisissä tilanteissa miehet paikallaan. Inter sai pallon kerran maaliinkin, mutta Guillano Grot oli tilanteessa paitsiossa.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin toisen jakson alussa, kun IFK teki ottelussa jälleen Interin keskikentän suosiollisella avustuksella ottelun toisen maalin. Maalin teki lähietäisyydeltä Daniel Bamberg.

IFK:n maalia edelsi Interin hyvä painostusjakso, jonka aikana Ojala oli lähellä tuoda Interin ottelussa tasoihin suoralla laukauksella Henri Lehtosen keskityksestä. Seuranneen kulmapotkun jälkeisestä tilanteesta IFK teki sitten maalinsa.

2-0 maalin jälkeen ottelun pelitempo laski. Kummallakin joukkueella oli vielä pari maalipaikkaa, mutta lisäosumia ottelussa ei lopulta nähty.

- Pelin ratkaisu noudatti samaa kaavaa kuin tämän kauden aikaisemmissa otteluissa. Annoimme vastustajalle kaksi erittäin helppoa maalia, minkä jälkeen pelaaminen on tietysti hankalampaa. IFK oli kuitenkin hyvä joukkue ja ansaitsi voiton, myönsi Interin päävalmentaja Job Dragtsma rehellisesti ottelun jälkeen.

Tuloksen lisäksi negatiivinen asia ottelussa oli Severi Paajasen ensimmäisen jakson lopulla tapahtunut loukkaantuminen. Hän sai vaarattoman oloisessa tilanteessa vastustajan kengästä päähän, johon jouduttiin sen seurauksena ompelemaan kahdeksan tikkiä.

Interin kokoonpano IFK Norrköping-ottelussa:
Monsalve, Andre Freitas, Grot(Furuholm 78. min), Paajanen(Tumanto 40. min), Ojala(Seppälä 76. min), Gomez-Marttila(Kauko 63. min), Nikkari, Nwanganga, Lehtonen, Pertot ja Kargbo.

Vaihdossa:
Bantamoi ja Odei

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää