Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkaako kotijoukkue voittojen tiellä

 
Jatkaako kotijoukkue voittojen tiellä

Jokipoikien ja TuTon pelit ovat olleet välierissä äärimmäisen tasaisia. Kumpikin jo pelatuista välieräotteluista on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Ensimmäisessä ottelussa maanantaina Joensuussa TuTo taipui jatkoerässä ja Turussa peli oli niinikään tasaista viimeisille minuuteille, joskaan Jokipoikien loppukiri ei riittänyt.

Joukkueet ovat pelanneet viime aikoina paljon, TuTo kovempia pelejä ja enemmän kuin joensuulaisjoukkue. On spekuloitu paljonkin sillä, kuinka pitkälle turkulaisten kunto kestää, he olivat joitakin otteluita pelaamassa kolmella kentällisellä, Jokipojat kun on vääntänyt koko kauden neljällä. TuTo sai edelliseen otteluun jalkeille taas neljä ketjua ja luistin kulkikin hyvin koko ottelun ajan. Jokipojilla oli ottelussa jopa ratkaisun avaimet toisessa erässä, mutta joukkueen sihti (jota joskus myös onneksi kutsutaan) ei ollut kohdallaan, ei myöskään erikoistilannepelaaminen. Pudotuspeleissä TuTo on tarvinnut vain 8:22 ylivoimaa maalintekoa varten, Jokipojat ovat tahkonneet keskimäärin 10:36. Myös alivoimapelaaminen on TuTolla ollut huomattavasti joensuulaisia parempaa. Eli suomeksi sanottua TuTo on erittäin vaarallinen ylivoimajoukkue ja se osaa pelata myös erittäin vahvaa alivoimaa.

Jokipoikien playoff -pistepörssiä johtaa Jarno Koskiranta (2+4) ja toisena on Jani Keränen (1+4). TuTo parhaat sitä vastoin ovat Jarmo Jokila (2+7), Tuukka Pulliainen (1+8) sekä Jussi Tapio (6+2). Markus Laine sekä Markku Vuorisalo ovat olleet myös erittäin hyviä nimenomaan maalinteossa.

Kolmas ottelu on paras viidestä systeemillä pelattaessa erittäin tärkeä. Sen voittaminen tässä tilanteessa tarkoittaa sitä, että voittaja pääsee yrittämään lauantaina Turussa ottelusarjan ratkaisemista. Pelillisesti joukkueet ovat molemmat erittäin vahvoja, nyt ratkaiseva tekijä on se, kumman kantti kestää paremmin. Se kumpi pystyy nopeammin pelaamaan omaa, rentoa peliä, omaa ratkaisun avaimet. Kumpi päävalmentajista, Jokipoikien Jarno Pikkarainen vai TuTon Petri Niukkanen, onnistuu luomaan joukkueestaan tällä kertaa voittajan? Se selviää perjantai-illassa Joensuussa.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää