Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Inter aloittaa kautensa vieraskentällä

 
FC Inter aloittaa kautensa vieraskentällä

FC Inter aloittaa kauden 2009 Veikkausliigaottelut maanantaina Maarianhaminassa, jossa joukkue kohtaa hyvän harjoituskauden pelanneen IFK Mariehamnin. Urheilukanavalla suorana lähetyksenä televisioitava ottelu alkaa kello 19.00.

IFK:n joukkue on kokenut viime kaudesta melkoisen muodon muutoksen. Pelaajia on tullut ja mennyt, mutta pelattujen otteluiden perusteella valmentaja Pekka Lyyski on onnistunut hankintojen suhteen hyvin. Merkkinä tästä on mm. Liigacupin välieräpaikka, jossa joukkue joutui tunnustamaan mestarisuosikki HJK:n paremmakseen.

Myös Inter on saanut tuta saarelaisten hyvän vireen. Helmikuussa Kupittaalla pelatussa Liigacupin ottelussa IFK vei kotiin kaikki kolme pistettä voittamalla ottelun 1-2.

Talven ottelut ovat kuitenkin aina oma lukunsa, sillä näissä otteluissa varsinkin alkutalvesta joukkueet testaavat pelaajia. Näin ollen Liigacupin ottelusta on turha vetää johtopäätöksi suuntaan tai toiseen.

Viime kauden Veikkausliigaotteluissa Inter voitti kotiottelunsa 2-0 ja Maarianhaminassa kesäkuun lopussa pelattu kuumaksi taisteluksi kääntynyt ottelu päättyi värikkäiden loppuhetkien jälkeen tasatulokseen 1-1.

Vaikka IFK:n joukkue onkin pelaajien suhteen muuttunut viime kaudesta, niin Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan joukkueen vahvuudet samat kuin kahdella edellisellä kaudella.

- IFK on muuttunut viime kaudesta melkoisesti. He eivät kuitenkaan ole muuttanut pelisysteemiään merkittävästi. Joukkue on hyvin organisoitu, fyysisesti vahva ja sitä kautta vahva erikoistilanteissa, analysoi Dragtsma maanantain vastustajaa.

Talvikauden pelaajia testannut Inter sai joukkueensa kasaan lopullisesti pari viikkoa sitten. Joukkueen kasaaminen venyi Dragtsman mukaan liian pitkäksi, mutta tästä huolimatta hollantilaisvalmentajan mukaan Inter voi lähteä Ahvenanmaalle luottavaisin mielin.

- Joukkueemme ei ole ollut vielä kovin kauaa yhdessä lopullisessa muodossaan. Tekemisemme taso on kuitenkin mennyt parempaan suuntaan koko ajan, joten luottavaisin mielin voimme lähteä maanantain otteluun, pohtii Dragtsma.

Keskiviikkona pelattu kenraaliharjoitus mestarisuosikki Honkaa vastaan jätti Dragtsmalle hyvän kuvan joukkueen pelaamisesta. Mikäli joukkue pystyy viilamaan peliä vähän parempaan suuntaan, IFK on voitettavissa.

- Honka peli sujui kohdaltamme tuloksesta huolimatta hyvin. Mikäli pystymme parantamaan sen ottelun pienet puutteet paremmalle tasolle, niin meillä on hyvä mahdollisuus voittaa ottelu, lupaa päävalmentaja Dragtsma.

Interin kokoonpanosta Maarianhaminassa puuttuvat Timo Furuholm, Pablo Gomez-Marttila, Jermu Gustafsson, Arttu Seppälä, Felix Åkerlund, Eemeli Reponen ja Antonio Correia.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää