Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interin pelit jatkuvat Rovaniemellä

 
Interin pelit jatkuvat Rovaniemellä

FC Inter pelaa kauden 2009 viidennen Veikkausliigaottelun torstaina Rovaniemellä RoPS:aa vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Keskuskentän remontin takia Susivuodin kentällä alkaen kello 18.30.

Ottelusiirtojen takia vasta ottelu on kotijoukkue RoPS:lle vasta toinen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä hyvän alun jälkeen rovaniemeläiset jäivät täysin FC Lahden jalkoihin häviten ottelun selvästi 4-1(2-1).

Tämän ottelun RoPS on varmasti jo nollannut ja haluaa esittää parastaan kauden ensimmäisessä kotiottelussa. Sen joukkue varmasti tulee tekemäänkin.

Oman leimansa otteluun tulee antamaan myös Susivoudin kenttä, jossa RoPS joutuu pelaamaan kotiottelunsa keskuskentän ollessa. Monelle joukkueelle kyseinen kenttä on uusi tuttavuus, mutta ei Interille.

- Kenttä ei ole meille outo, sillä harjoittelimme siellä kaudella 2008 ennen RoPS-ottelua. Silloin se oli nurmen osalta hyvässä kunnossa, muistelee Dragtsma.

Inter on pelannut kolme edellistä Veikkausliigaottelua ilman tappiota. Päävalmentaja Job Dragtsma on ollut tyytyväinen joukkueen pelaamisen kehittymiseen viimeisissä otteluissa.

- Pelimme on mennyt koko ajan mielestäni parempaan suuntaan. Puolustuspelaaminen sujuu jo hyvin, mutta pallolliseen pelaamiseen pitää saada vielä lisää nopeutta, sanoo hollantilaisvalmentaja Dragstma.

Oman leimansa Interin pelaamiseen luo varsinkin toukokuun aikana heikossa kunnossa olevat nurmikentät, johon joukkue tulee varmasti törmäämään myös Rovaniemellä. Tähän joukkueen pitää Dragtsman mukaan kuitenkin sopeutua.

- On fakta, että heikossa kunnossa olevat nurmikentät eivät suosi meidän pelitapaamme. Emme kuitenkaan voi vaikuttaa näihin asioihin, joten meidän pitää varautua tarvittaessa myös fyysisempään pelitapaan, sanoo Dragtsma.

Päävalmentaja Dragtsmalla on RoPS-otteluun käytettävissä Pablo Gomez-Marttilaa ja Aristides Pertotia lukuun ottamatta koko miehistö. Kaksikosta lähimpänä pelikuntoa on Pertot, joka on harjoitellut viime päivät joukkueen mukana normaalisti.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää