Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Max Kolun, Antti Halosen ja Joonas Järvisen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Max Kolun, Antti Halosen ja Joonas Järvisen kanssa

TPS vahvistaa rivejään solmimalla jatkosopimukset kolmen viime kauden runkopelaajansa kanssa. Hyökkääjä Max Kolu, 25, sekä puolustaja Antti Halonen, 27, ovat solmineet yhden vuoden ja puolustaja Joonas Järvinen, 20, kahden vuoden jatkosopimukset seuran kanssa.

Max Kolulle alkava kausi on kolmas SM-liigassa ja TPS:ssä. Kolu on pelannut juniorivuotensa TPS:ssä sekä vuosina 2003-2007 neljä kautta USA:ssa yliopistosarja NCAA:ssa. Kolu tunnetaan armottomana joukkueensa puolesta taistelijana sekä tehokkaana jäähyntappajana.

- Hyvillä mielin jatkan uraani kotikaupungissa ja TPS:ssä. Loppukausi sujui hyvin joukkueena ja toiveena onkin saada ensi kaudella halli täyteen heti alkukaudesta. Henkilökohtaisella tasolla on tavoitteena kehittyä pelaajana ja lisätä tätä kautta peliminuutteja, kertoo Kolu.

Myös Antti Halonen aloittaa kolmannen SM-liigakautensa TPS:n riveissä. Halonen on kotoisin Kajaanista ja hän pelasikin 5 kautta Mestis-seura Kajaanin Hokissa ennen liigaan nousua. A-juniorivuodet Halonen vietti Raumalla sekä Kuopiossa, jossa hän pelasi osan kautta 2001-2002 Kalpan silloisessa Mestis-joukkueessa. Halonen tunnetaan fyysisenä puolustajana ja hän kuului TPS:n puolustuksen runkomiehiin viime kaudella.

- Mielellään jäämme perheen kanssa Turkuun ja TPS:iin. Joukkueessa oli hyvä syke nousujohdanteisen kauden päätteeksi ja siitä on hyvä jatkaa. Henkilökohtaisena tavoitteena on parantaa entisestään omaa peliä, tässä on nyt vuosi taas lisäkokemusta SM-liigasta takana, sanoo Halonen.

Joonas Järvinen on TPS:n junioritoiminnan kasvatteja ja hän aloittaa myös kolmannen kautensa SM-liigassa TPS:n riveissä. Järvinen on edustanut Suomea useiden ikäluokkien maajoukkueissa ja hän on kehittynyt tasaisen varmasti liigakausiensa aikana. Järvinen pelasi viime kaudella paljon ja oli tärkeä pelaaja TPS:lle loppukautena ja playoffseissa.

- Töitä tehdään ensi kautta ajatellen ja olen iloinen, että jatkan uraani TPS:ssä. Henkilökohtaisena tavoitteena on saada ehjä kesäharjoittelukausi alle nyt, kun armeija on suoritettu alta pois, kommentoi Järvinen.

TPS:n valmentajat Kai Suikkanen ja Riku-Petteri Lehtonen ovat mielissään jatkosopimuksista.

- Kolu on joukkueelleen illasta toiseen pyyteetöntä työtä tekevä pelaaja ja erittäin tärkeä alivoimamies. Halonen on fyysinen puolustuksen runkomies, joita ei koskaan ole liikaa. Järvinen puolestaan nosti profiiliaan loppukautta kohden ja pelasi erinomaiset playoffsit.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiHalonen

Antti Halonen

2.2.1982 Kajaani
Tiedot

Joonas Järvinen

5.1.1989 Turku
Tiedot

Max Kolu

7.7.1983 Turku
Tiedot

Riku-PetteriLehtonen

Riku-Petteri Lehtonen

19.1.1971
Tiedot

KaiSuikkanen

Kai Suikkanen

28.2.1959 Parkano
Tiedot


Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää