Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille täydet pisteet Kuopiosta

 
Interille täydet pisteet Kuopiosta

KuPS vs FC INTER 0-2(0-0)

Maalit:
0-1 Timo Furuholm 53. min
0-2 Claudio Verino 62. min

Interin kokoonpano:
1. Patrick Bantamoi
3. Claudio Verino
5. Alberto Ramirez
7. Ari Nyman
11. Timo Furuholm(22. Sami Sanevuori 79. min)
14. Joni Aho
15. Severi Paajanen
17. Mika Ojala(18. Ats Purje 71. min)
19. Aristides Pertot (23 Ville Nikkari 85. min)
27. Kennedy Nwanganga
29. Henri Lehtonen

Vaihdossa:
12. David Monsalve
6. Jermu Gustafsson
8. Touko Tumanto
9. Guillano Grot

FC Interin oiva kevätvire sai jatkoa maanantaina, kun joukkue kävi hakemassa kaikki kolme pistettä Kuopion Palloseuralta 0-2(0-0) vierasvoitolla. Toisen jakson maaleista vastasivat järjestyksessä Timo Furuholm sekä ensimmäisen Inter-maalinsa kulmasta puskenut toppari Claudio Verino.

Interin vauhtia ei ottelussa hidastanut edes täysin luokattomassa kunnossa ollut Väinölänniemen kentän olematon nurmimatto. Pelialustan kunto oli sen verran heikko, että ihmetellä vain saattaa, miten se täyttää pelikelpoisuuden Veikkausliigan otteluissa. Kenttä oli kyllä sama molemmille joukkueille, mutta pelin tasoa se heikensi kummankin joukkueen osalta merkittävästi.

Ottelun ensimmäinen jakso meni Interillä vielä totutellessa kenttään ja sen mahdollistamaan pelitapaan. Joukkue ei onnistunut rakentamaan maalipaikkoja KuPS:n maalille Timo Furuholmin yhtä hylättyä maalia lukuun ottamatta.

Myöskään KuPS ei pystynyt luomaan painetta Interin maalille, jos paria kaukolaukausta ei lasketa mukaan näihin tilanteisiin.

Ottelun toisella jaksolla Inter pystyi hieman yksinkertaistamaan peliään ja se oli myrkkyä kotijoukkue KuPS:lle, jonka prässi mureni heti toisen jakson alusta alkaen.

Inter onnistui menemään ottelussa johtoon, kun peliä oli pelattu 52 minuuttia. Jälleen eleettömän varman ottelun Interin alakerrassa pelannut Ari Nyman lähetti pitkän pallon yli puolustuksen, jonka siivoamisessa epäonnistui pahasti ex-Inter-pelaaja Miikka Ilo. Furuholm käytti Ilon virheen hyväksi ja latasi läpiajon päätteeksi Interin yhden maalin johtoon.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Ensin maalia pääsi yrittämään ensimmäisen maalin syöttänyt Nyman, mutta hänen kovan kudin suoraan Mika Ojalan tarjoilemasta kulmasta torjui vielä KuPS-vahti Ville Iiskola.

Seuranneesta kulmapotkusta Nymanin topparipari Claudio Verino puski pallon KuPS:n maaliviivan paremmalle puolelle ja peli oli sitä myöden selvä.

Ottelun loppu mentiin täysin Interin hallitessa ottelussa. Maalivahti Patrick Bantamoin ei tarvinnut koskea 0-2 maalin jälkeen palloon kuin pari kertaa, joten kauden viides nollapeli tuli lopulta helposti.

Voiton myötä Inter nousi Veikkausliigan sarjataulukossa jälleen piikkipaikalle ohi tulevan lauantain vastustaja FC Hakan.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää