Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roostersin ilmasirkus oli liikaa Trojansille

 
Roostersin ilmasirkus oli liikaa Trojansille


Läpi koko historiansa juoksupeleihin vahvasti nojautuneesta Helsinki Roostersista on muutaman viime vuoden aikana kuoriutunut todellinen ilmasirkus. Kolmatta kauttaan Suomessa ja toista kauttaan Roostersissa viihtyvä Robert Johnson on syy tähän muutokseen. Isokokoinen, mutta yllättävän ketterä ja ennen kaikkea kylmäpäinen pelinrakentaja ruokkii tarkoilla heitoillaan laitahyökkääjiä korkealla onnistumisprosentilla.

Sunnuntaina Trojans sai kyseenalaisen kunnian olla tämän kauden kolmas joukkue, joka sai karvaasti kokea Johnsonin johtaman Roosters-hyökkäyksen tehokkuuden. Pisteet jäivät pääkaupunkiseudulle lukemin 34-9 (27-2). Jos jotain lohtua tappiosta hakee, niin Trojansia vastaan Roosters teki vähemmän pisteitä kuin aiempia vastustajiaan Jaguaareja ja Saintsia.

Trojansin akilleen kantapääksi koitui tehottomuus hyökkäyspäässä. Jaardeja hyökkäys keräsi ihan mukavasti, lähes 300, mutta tulostaululla turkulaishyökkäyksen ponnistelut näkyivät vain seitsemän pisteen edestä puolustuksen vastattua Roostersin omasta maalista karttuneesta kahdesta pisteestä.

Parannusta Trojansin tehottomuuteen on kuitenkin odotettavissa. Verkot ovat olleet vesillä ja vahvistuksia joukkueeseen on tulossa useitakin. Toivon mukaan jo seuraavassa ottelussa 3.7. Crocodilesia vastaan Seinäjoella nähdään tehokkaampi Trojans.

Lue lisää Trojansin sivuilta

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää