Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter aloittaa Suomen Cupin kotikentällään

 
Inter aloittaa Suomen Cupin kotikentällään


FC Inter aloittaa kauden 2009 Suomen Cupin ottelunsa kuudennelta kierrokselta. Vastaansa Inter saa kotikentällään Veritas Stadionilla pelattavaan otteluun Rovaniemen Palloseuran.

Kotiottelut Suomen Cupissa ovat Interille harvinaista herkkua, sillä edellisen kerran joukkue pelasi cupia kotikentällä heinäkuussa 2007. Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma on myös iloinen, että arpa heitti Interin kotikentälle vierasottelun sijaan.

- Kiva pelata myös vihdoin Suomen Cupia kotikentällä. Interissä oloaikanani näin on tapahtunut vain kerran aikaisemmin, kun kohtasimme HIFK:n kaudella 2007. Meillä on tällä hetkellä myös paljon otteluita, joten on hyvä, ettei joukkueen tarvitse matkustaa, sanoo Dragstma.

Interillä on pitänyt viime aikoina kiirettä otteluiden suhteen. Nytkään joukkueen edellisestä pelistä ei ole aikaa kuin pari päivää, joten Dragtsma lupailee kierrätystä joukkueen pelaajistoon.

- Otteluruuhkan takia jonkinlaista rotaatiota joukkueessa tullaan näkemään. Vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille on luvassa vastuuta, lupailee Dragtsma.

Interillä on RoPS-ottelussa vain yksi tavoite, eli saavuttaa jatkopaikka. Vaikka Inter on otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki, niin mitään läpihuutojuttua pelistä on turha Dragtsman mukaan odottaa.

- RoPS on pelannut hyvin viime otteluissa, joten helppoa peliä on turha odottaa. Ottelun voittoon tarvitaan tasapainoinen peliesitys. Se on meidän tavoitteena, sanoo Dragtsma

Kova otteluruuhka on jättänyt jälkensä pienten kolhujen myötä myös Interin pelaajistoon. Tämän vuoksi joukkueen lopullinen kokoonpano RoPS-peliin selviää vasta keskiviikkoiltana.

- Joillakin pelaajilla on pieniä kolhuja, joten kokoonpanomme selvinnee vasta ottelun alla, toteaa Dragtsma.

Tämä tarkoittaa sitä, että myös viime otteluissa ainoastaan FC Sinimustien mukana pelanneet pelaajat kuten nilkkavammasta toipunut Pablo Gomez-Marttila saatetaan nähdä joukkueen kokoonpanossa keskiviikkona.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu Interin ja RoPS:n välillä pelataan siis keskiviikkona kello 18.30. Pelipaikkana luonnollisesti Veritas Stadion.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Patrick Bantamoi

24.5.1986 Serabu, SRL
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää