8 Touko Tumanto
9 Guillano Grot
12 David Monsalve
23 Ville Nikkari

FC Inter ja IFK Mariehamn eivät saaneet selvää toisistaan lauantaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa. Kaksijakoinen ottelu päättyi ehkä molempien joukkueiden pettymykseksi 1-1(0-1) tasapeliin.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Inter oli ottavana osapuolena IFK:n hallitessa pallollista peliä. Kotijoukkue ei saanut prässiä toimimaan ja varsinkin keskialueella Interin pelaajat joutuivat juoksemaan turhan paljon pallon perässä.

IFK onnistui tekemään avausmaalin pelin 26. minuutilla Tamas Gruborovicsin toimesta. Hän puski pallon maaliin Interin puolustuksen keskeltä Ante Simunacin antamasta vapaapotkusta.

IFK:n maali oli lähellä jo vapaapotkua edeltäneessä tilanteessa, mutta tuolloin Interin maalivahti Patrick Bantamoi pystyi vielä pitämään verkkonsa puhtaana. Maalille hänkään ei voinut yhtään mitään.

IFK oli lähellä lisätä johtoaan viisi minuuttia avausmaalin jälkeen. Interin onneksi Amos Ekhalien kova laukaus pamahti maalin yläputkeen.

Interin parhaat maalipaikat 1. jakson alussa osuivat Joni Kaukolle ja Joni Aholle. Heidän laukausten tiellä oli kuitenkin loukkaantumisen takia vain ensimmäisen jakson pelannut maalivahti Gustav Långbacka.

Toiselle jaksolle Interin tuli sitten ryminällä. Joukkue sai prässinsä ja keskialueen roolituksen toimimaan, jonka seurauksena joukkue loi pelkästään ensimmäisen kymmenen minuutin aikana neljä huippuluokan maalipaikkaa, mutta viimeistely oli edellisten otteluiden tapaan luokatonta.

Pelin 62. minuutilla Inter lopulta onnistui. Kennedy Nwanganga jouksi laidalla kilpaa Alexandros Pappasin kanssa, jonka seurauksena IFK-pakki tökkäsi pallon Timo Furuholmille, joka kiersi vaihdosta peliin tulleen maalivahti Willis Ochiengin ja toi Interin tasoihin.

Furuholmilla oli minuutti maalinsa jälkeen erinomainen paikka viedä joukkue maalin karkumatkalle, mutta tällä porilaishyökkääjän läpiajon torjui maalivahti Ochieng.

Ottelun loppua kohti molemmat joukkueet hakivat vimmatusti voittomaalia. Inter sai luotua ehkä määrällisesti enemmän paikkoja, mutta lähimpänä maalia oli IFK, joka sai kerran pallon ylärimaan. Näin ollen pisteet siis jaettiin 1-1 tuloksella.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com

FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.