Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rautiainen ei odota helppoa matsia Jyväskylässä

 
Rautiainen ei odota helppoa matsia Jyväskylässä


TPS:n seuraava ottelu Veikkausliigassa on maanantain TV-ottelu sarjanousija JJK:ta vastaan. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella Kupittaalla. Tuolloin päädyttiin 0-0 -tasatulokseen TPS:n näennäisesti hallitessa ottelun kulkua. TPS:n pääkäskyttäjä Pasi Rautiainen ei usko että JJK on kotikentällään mikään automaattinen pistepajatso.

- Tää on tietty ihan eri peli kun alkukaudesta. Jyväskylässä on varmaan täysi tupa, joka tulee kannustamaan kotijoukkuetta ja katsomaan tepsiläisiä. Ja voittihan ne Interin, Honka oli tiukoilla ja jopa Klubben. Tietysti mä haluaisin että JJK ei pelkästään puolustaisi. Jalkapallossa kun mun mielestä molemmat joukkueet tekevät sen pelin. Mutta en mä voi tässä sanoa miten JJK:n tulisi pelata, naureskelee Pasi.

Rautiainen on saanut joukkonsa hyvään iskuun, sillä yhdeksästä viimeisestä Veikkausliiga ottelusta TPS on voittanut kuusi ja pelannut kolmesti tasan. Hyvä vire ei kuitenkaan tuo pisteitä automaattisesti Rautiainen jaksaa muistuttaa.

- Tällä hetkellä on kiva kattoa jätkiä treeneissä ja peleissä. Tuntuu tosi hyvältä. Ja on tässä tietty vähän tuuriakin ollut mukana. Jos vaikka miettii tota meidän ekaa matsia JJK:ta vastaan, niin eihän siinä mikään mennyt sisään vaikka paikkoja oli ihan tuhottomasti.

TPS:n kapteeni ja tuore isä Jallu Heinikangas on päävalmentaja Rautiaisen kera samoilla linjoilla.

- Meillä on löytynyt aika vakioavauskokoonpano, joka on varmaan rauhoittanut ja tasoittanut peliä. Hyvä putki on päällä, mutta ei me silti voida lähteä takki auki Jyväskylään. JJK taistelee tiukasti heille elintärkeistä pisteistä maanantaina.

Maanantaina 27.7. pelattava JJK-TPS on Urheilukanavan Veikkausliiga LIVE -ottelu. Lähetys alkaa ottelun ennakkotunnelmilla klo 18.30 ja varsinainen ottelulähetys Harjun Stadionilta starttaa puolta tuntia myöhemmin, siis klo 19.00.

Lisäksi ottelun voi kuunnella Radio Auran Aalloilta taajuudelta 90,5. Auran Aaltojen Futisillat alkavat jokaisena pelipäivänä 45 minuuttia ennen ottelun alkua ja ennakkotunnelmat paikan päältä kuullaan puoli tuntia ennen ottelua. Ottelun jälkeen kuullaan lisäksi vielä illan parhaat palat.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää