Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille täydet pisteet vieraskentältä

 
Interille täydet pisteet vieraskentältä


FF JARO vs. FC INTER 0-1 (0-0)
Maalit:

0-1 Joni Aho 87. min

1 Patrick Bantamoi
6 Jermu Gustafsson
7 Ari Nyman
9 Timo Furuholm(9 Guillano Grot 82. min)
14 Joni Aho
15 Severi Paajanen(27 Kennedy Nwanganga(v) 64. min)
17 Mika Ojala(8 Touko Tumanto 64. min)
18 Ats Purje
22 Sami Sanevuori
23 Ville Nikkari(v)
24 Joni Kauko

Vaihdossa:
3 Claudio Verino
12 David Monsalve
20 Arttu Seppälä
21 Pablo Gomez-Marttila

Heinäkuun viimeisen ottelunsa lauantaina Pietarsaaressa pelannut Inter päätti rehellisesti sanottuna mustan heinäkuunsa tärkeään 0-1(0-0) voittoon kotijoukkue FF Jarosta. Ottelun ainoan maalin viimeisteli kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Joni Kauko.

Ottelun ainoan maalin tehnyt Kauko oli lähellä maalintekoa jo 11 minuutin kohdalla, kun mies tälläsi pallon kaukaa Jaro-maalin oikeaan pystytolppaan.

Inter oli kokonaisuudessaan avausjaksolla ehkä hivenen niskan päällä. Joukkueen peli kulki mukavasti ja palloja saatiin pelattua laitoihin, mutta sieltä lähteneissä keskityksissä ei ollut tarvittavaa osoitetta.

Interin parhaat maalipaikat avausjaksolla osuivat Timo Furuholmille ja Ats Purjeelle. Furkan löysän kudin hyvästä paikasta torjui Jaro-vahti Vitali Telés. Purjeen veto hyvästä paikasta painui niukasti ohi takatolpan.

Ilman maalipaikkoja ensimmäisellä jaksolla ei jäänyt kotijoukkue Jarokaan. Varsinkin joukkueen erikoistilanteet ja keskitykset maalille olivat aina vaarallisia. Jaro-pelaajista maalia pääsivät yrittämään parhaimmista paikoista Jani Tanska sekä Mikko Hyyrynen. Sihti oli kuitenkin hukassa.

Ottelun toisella jaksolla pelin tempo laski. Interin kohdalla voidaan puhua varmasti viikon aikaisen matkustamisen vaikutuksesta. Myös Pietarsaaren märkä kenttä varmasti oli myös yksi pelitempoon vaikuttava tekijä.
Jaro oli lähellä mennä ottelussa johtoon 62. minuutin kohdalla. Patrick Bantamoi torjui Sebastian Mannströmin kovan laukauksen eteensä. Sylkypallosta maalia pääsi yrittämään vielä Petter Meyer, mutta viime viikkoina kritiikkiä joistakin virheistään saanut Patrick Bantamoi torjui Jaro-pelaajan yrityksen tyylikkäästi reaktiotorjunnalla.

Ottelun ratkaisuksi voidaan nostaa Interin suorittamat kolme pelaajavaihtoa. Vaihdosta kentälle tulleet Kennedy Nwanganga, Touko Tumanto ja Guillano Grot toivat uutta puhtia joukkueen peliin.

- Vaihdosta kentälle tulleet pelaajat toivat lisävoimaa meidän pelaamiseen. Grot ja Tumanto olivat värkkäämässä voittomaalia ja myös Kennedy onnistui tänään hyvin, kiitteli Interin päävalmentaja Job Dragtsma vaihtopelaajia.

Kolmikosta Grot ja Tumanto olivat järjestämässä myös Joni Kaukon voittomaalia. Tumanto syötti pystypallon Grotille, joka jatkoi sen Jaro-puolustuksen selustaan leikanneelle Kaukolle. Tarkka kuti maalin vasempaan alakulmaan ja Inter pääsi juhlimaan lähes kahden kuukauden tauon jälkeen voitto Veikkausliigassa.

- Voitto oli meille tärkeä, niin henkisesti kuin loppukauden kannalta. Tästä on hyvä jatkaa, jutteli Dragtsma ottelun päätyttyä.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää