Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS naisten liigan tauon jälkeen tasapeliin

 
TPS naisten liigan tauon jälkeen tasapeliin


Naisten Liiga jatkui TPS:n osalta tänään lauantaina Urheilupuiston yläkentällä. Noin kuukauden mittainen tauko näkyi myös hieman TPS:n pelissä, sillä millään mittarilla mitattuna Tepsin peli ei ollut parhaimmillaan. Tiukan 90 minuutin vääntämisen jälkeen pisteet tasattiin TiPS:n kanssa lukemin 0-0.

TPS lähti otteluun hieman uusitulla puolustuslinjalla. Topparien paikalla luuti parivaljakko Tiina Vatanen - Laura Lundell. Alkukauden toppareina pelanneet Fanny Karlsson ja Johanna Björklund seurasivat ottelua katsomosta pienistä loukkaantumisista johtuen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika eteni näennäisesti vierailija TiPS:n hallinnassa. TPS:n maalissa pelannut Katja Kankaanpää hoiteli tikkurilaisten lähentelyt tyylilleen uskollisesti, eli varmasti. Ne pallot joihin Kankaanpää ei yltänyt, maalikehikko pelasti. TPS:n vaarallisimman paikan loi Noora Savolainen, joka purjehti 20. peliminuutin kohdalla koko kentän läpi maradonamaisesti, mutta ei kuitenkaan onnistunut yllättämään enää vastustajan maalivahtia, vaikka pääsikin nokikkain tämän kanssa.

Toinen puoliaika alkoi TPS:n osalta ikävästi; TPS-puolustuksen vasen pakki Mira Uronen joutui jättämään kentän loukkaantumisen myötä. Urosen tilalle kirmasi nuori Emilia Halm, joka paikkasikin Urosta mallikkaasti ja pirteästi.
TPS:lle tarjottiin myös voittoa kuin tarjottimella, kun vierailijoiden Elina Häyrinen töni kovaotteisesti mutta reilusti pelannutta Tiina Vatasta punaisen kortin arvoisesti.
TPS saikin luotua painetta TiPS:n kenttäpuoliskolle ja kapteeni Noora Kärpijoki pääsi tykittämään kahdesti todellisia kanuunankuulalaukauksia, mutta molemmat kudit viuhuivat niukasti yli maalin. Ottelun lopussa TPS tuntui tyytyvän tasapeliin ja TiPS saikin vielä omat paikkansa maalintekoon. Varsinkin TiPS:n pikkuruinen, mutta äärettömän työmoraalin ja sisukkuuden omannut Anna Vlasoff oli TPS-puolustuksen harmina jatkuvasti. Maali jäivät kuitenkin tällä kertaa tekemättä ja pisteet jaettiin solidaarisesti emäntien ja vierailijoiden kesken.

- En ole ihan täysin tyytyväinen meidän peliin. Meidän olisi pitänyt pystyä tekemään maali siinä punaisen kortin jälkeen. Noora pääsi vetämään pari kertaa hyvin, mutta tällä kertaa ei mennyt maaliin, kertasi paluun TPS-paitaan tehnyt Laura Lundell ottelun jälkeen.

- Oma pelini meni ihan kohtuullisesti. Oma roolini on yleensä näkyvämpi, mutta tänään pelasin vaan peruspeliä enkä yrittänyt mitään ihmeellistä. Vältin vaan virheitä, eikä niitä juurikaan tullut. Ihan hyvä tästä on jatkaa, ei mennyt yhtään omiin, virkkoi Laura vielä lopuksi.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää