Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo ja TPS kohtaavat kolmannen kerran

 
TuTo ja TPS kohtaavat kolmannen kerran


TuTo ja TPS ottavat mittaa toistensa alkukauden kunnosta jo kolmantena elokuuna peräkkäin. Kihelmöivä paikalliskamppailu alkaa Kupittaalla perjantaina 14.8.2009 klo 18.30.

Sarjaeron perusteella lähtötilanne on selvä: Mestis-joukkue lähtee kamppailuun altavastaajana, vaikka takana onkin voitot kahdesta edellisestä ottelusta.

TuTon päävalmentaja Petri "Nisse" Niukkanen odottaa peliä rauhallisena. Joukkue on harjoitellut jäällä jo neljä viikkoa ja sen pitäisi näkyä kaukalossa. TuTossa on viitisentoista tryout-pelaajaa, jotka tavoittelevat paikkaa Mestis-seurassa. Moni heistä pelaa perjantaina ensimmäisen pelinsä SM-liigajoukkuetta vastaan. "Nyt on pojilla näytön paikka", toteaa Nisse. Ja jatkaa: "Suikkasen komennossa TPS paransi peliään kevätkaudella huomattavasti ja se on ollut myös harjoituspeleissään vahva. Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Odotan pelaajiltamme rohkeaa hyökkäyspeliä ja rohkeita ratkaisuja."

TuTon fanituotepiste palvelee ottelun erätauoilla, fanituoteuutuuksina mm. sateenvarjo ja hiirimatto. Fanituotenurkassa jälleen myös pöytälätkää.

Kupittaalla käytössä ovat vain Hippoksentienpuoleiset lippukassat. Ne aukeavat tuntia ennen ottelua. Tule ajoissa, niin vältät jonot. Lisätietoa mm. erikoishintaisten lippujen ostamisesta lipunmyynti-infossa nettisivuillamme.

Tervetuloa Kupittaalle viihtymään paremman lätkän pariin!

TuTo-TPS-ottelun lippuhinnat (sis. alv 8 %):

- Aikuiset 10 €
- Lapset (7-15-vuotiaat) 4 €
- Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja
siviilipalvelusmiehet 8 €
- Perhelippu (kaksi aikuista ja kaksi lasta) 24 €

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää