Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interillä vuorossa vierasottelu

 
Interillä vuorossa vierasottelu


FC Inter kohtaa lauantaina Valkeakoskella pelattavassa Veikkausliigaottelussa FC Hakan. Kello 18.30 alkava ottelu on samalla Hakan 75-vuotisjuhlaottelu. Paljon onnea komean iän saavuttaneelle perinteikkäälle seuralle!

Viimeiset viisi ottelua ilman voittoa pelannut Haka aloitti liigan hyvin, ehkäpä jopa hieman yläkanttiin. Viimeiset ottelut ovat olleet kuitenkin joukkueelle vaikeita. Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan syy Hakan vaisuun vireeseen voi olla entisen Inter-topparin Diego Corpachen vakava loukkaantuminen.

- Haka aloitti Veikkausliigan hyvin, mutta viimeiset ottelut eivät ole sujuneet heiltä parhaalla mahdollisella tavalla. Luulen, että varsinkin Diegon loukkaantuminen on vaikuttanut heidän pallolliseen peliin, pohtii Dragtsma.

Jos Hakan peli ei ole viime aikoina kulkenut, niin samaa voidaan sanoa Interin pelaamisesta. Tämän myöntää myös päävalmentaja Dragtsma.

- Pelimme ei ole parissa viime ottelussa ollut yksinkertaisesti tarpeeksi hyvää. Nyt tarkoituksena on nostaa tekemisen tasoa ja pyrkiä siten samaan hyvä tulos Valkeakoskelta, sanoo Dragtsma.

Koko viikon harjoitteluun keskittynyt Inter on selvittänyt viikon ilman loukkaantumisia. Koska pelikietojakaan ei joukkueella ole, niin Dragtsmalla on Haka-ottelussa käytössä paras mahdollinen miehistö.

- Joukkue on terveenä, joten parhaalla mahdollisella miehistöllä pääsemme lauantain peliin hakemaan voittoa, sanoo Dragtsma.

Veikkausliigaottelu Haka-Inter Tehtaan kentällä alkaa vaasalaiserotuomari Toni Pohjoismäen alkuvihellyksestä lauantaina kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää