Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter saa vieraita Tampereelta

 
Inter saa vieraita Tampereelta


FC Inter pelaa huomenna, eli lauantaina kauden toiseksi viimeisen Veikkausliigan kotiottelun Tampere Unitedia vastaan. Erotuomari Kim Ittonen puhaltaa ottelun käyntiin tuttuun tapaan kello 18.30.

Kaksi avainpelaajaansa kesken kauden seurasta pois päästänyt TamU on ollut hyvässä vireessä syksyn peleissä, vaikka HJK:lle edellisen ottelun Mikko Kavenin lahjamaalilla loppujen lopuksi hävisikin. Klubia ottelua edelsi kolme peräkkäistä voittoa.

Interin kannalta katsottuna TamU on joukkueelle oikeastaan pahin mahdollinen vastustaja. 22 pelatusta ottelusta Inter on voittanut vain kaksi. Useasti joukkue on ollut voitossa kiinni, mutta jotenkin TamU on onnistunut kääntämään pelin edukseen tai tulemaan tasoihin.

- TamU-ottelut ovat olleet melko lailla tasaisia, mutta jotenkin tamperelaiset ovat onnistuneet tulemaan vaikeistakin paikoista. Heinäkuussa pelatussa ottelussa olimme pelissä täysin hallitsevampi osapuoli tunnin ajan. Loput ottelusta olimmekin sitten luvattoman heikkoja, muistelee Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Jos TamU:n peli on viime otteluissa kulkenut mukavasti, niin hyvässä putkessa on myös Inter, jonka edellisestä tappiosta on vierähtänyt yli kuukausi. Dragtsma haluaakin jatkaa tätä putkea myös lauantaina.

- Olemme pelanneet yli kuukauden tappioitta, mikä on hyvä asia. Pyrimme jatkamaan tappiottomien pelien sarjaa jälleen lauantaina. Siihen tarvitaan tasapainoinen suoritus koko 90 minuutin ajalla, sillä TamU on ollut viime otteluissa vakuuttavassa kunnossa, korostaa Interin hollantilaisvalmentaja.

Inter joutuu tulemaan lauantain ottelussa toimeen ilman pelikiellossa olevia Joni Kaukoa ja Kennedy Nwangangaa. Dragtsman mukaan tämä tulee aiheuttamaan joitakin muutoksia joukkueen kokoonpanoon.

- Kaksi edellisen ottelun avauksen pelaajaa on nyt pelikiellossa, mikä aiheuttaa jonkin verran muutoksia kokoonpanoon. Terveystilanne on kuitenkin joukkueessa hyvä, minkä ansiosta saamme Kaukon ja Kenedyn tilalle nälkäisiä pelaajia, sanoo Dragtsma.

Kaukon ja Nwangangan lisäksi Interin kokoonpanosta puuttuvat pitkäaikaispotilas Pablo Gomez-Marttila ja maalivahti Patrick Bantamoi, jonka sormesta ei ole löytynyt murtumia, mutta kivut ovat miehen itsensä mukaan sen verran kovia, ettei pallon kiinniottamista tule mitään.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää