Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBC Turku valmiina divariavaukseen

 
FBC Turku valmiina divariavaukseen


FBC Turun miesten edustusjoukkue palaa divarikoitoksiin kolmen kauden tauon jälkeen. Joukkue odottaa malttamattomana, mutta luottavaisin mielin divariavausta vanhaa perivihollista USB:ta vastaan tulevana perjantaina. Kauden alla on pelattu harjoituspelejä vähemmän kuin aiemmin, jotta latausta löytyisi sarjan alussa riittävästi.

- Tämä linja on valittu tarkoituksellisesti, jotta taataan jokaisen pelaajan kipinän säilyminen sarjapeleihin. Syksystä tulee  monelle pelaajistamme kuitenkin todella raskas, kun miltei puolella miehistöstä on urakoitavana samaan aikaan nuorten SM-sarja sekä armeija. Uskon kuitenkin että olemme valmiina, sillä olemme saaneet vedettyä paljon laadukkaita harjoituksia isolla ryhmällä heinäkuun lopusta asti, kertoo FBC Turun päävalmentaja Peter Ruohomäki kauden alla.

FBC Turku on tietoisesti pitänyt nyt maltillisempaa tiedotuslinjaa kuin aiemmin on totuttu, antaen joukkueen keskittyä rauhassa työntekoon. Kesäkuun alussa julkaistiin viisi uutta pelaajaa, mutta myös tämän jälkeen joukkueessa on koettu muutoksia. Joukkueeseen on saatu peräpäähän kaksi uutta vahvistusta. Puolustajan paikalle tuli SBS Porista Mikko Stenfors (kuva alla) ja maaliin Nousiaisten Ryhdistä Joni Suomela. Poislähtijöitä on myös  (ks. lista alla).

Huonompiakin uutisia on kesän ajalta kerrottavana,kokeneen puolustajan Teemu Vainion vanha nilkkavamma vaati leikkaushoitoa , ja tämä pitää miehen näillä näkymin sivussa peleistä jouluun asti. Sairasloman ajan Vainio toimii Ruohomäen apuvalmentajana.

Joukkue vietti kaksi viikkoa sitten Taivassalossa hengenkohotusleirin grillaten ja saunoen, jolloin valittiin joukkueelle myös kapteenisto. Kapteenina jatkaa tulevalla kaudella Joonas Suutala ja varakapteeneiksi valittiin Joni Lempiäinen sekä Juha Tauriainen.


FBC Turku kaudella 09-10
1 Mikael Aromaa MV
2 Juha Tauriainen 
3 Heikki Pernaa  (TPS)
7 Mikko Stenfors  (SBS Pori)
10 Matti Vehanen 
12 Lassi Lepistö 
13 Jaakko Hautamäki 
14 Jani Hyytiäinen 
15 Pasi Varjonen  (Nousiaisten Ryhti)
16 Joni Iivonen 
17 Joonas Suutala C
18 Joni Lempiäinen 
21 Tuomas Thorström 
22 Matti Keltanen  TPS
27 Teemu Vainio 
32 Joni Suomela MV (Nousiaisten Ryhti)
37 Olli Vehanen 
38 Kalle Keskinen 
54 Marko Kärkkäinen 
61 Aku Kuikka 
71 Janne Lenkkeri 
72 Markus Järvinen (TPS)
75 Mikko Kaijanen MV
90 Hannes Kari 
96 Jarno Laaksonen (Nousiaisten Ryhti)
98 Ville-Pekka Laiho

Peter Ruohomäki  Päävalmentaja
Teemu Vainio Valmentaja
Antti Vääri  Manageri
Jukka Lähteensuo  Huoltaja
Kari Mattila  Huoltaja

Joukkueesta poislähteneet ja suluissa uusi seura: Tommi Heinonen (SC Toivo), Tapio Sallinen (SC Toivo), Tommi Jokinen (Nousiaisten Ryhti), Timo Urhonen (Runosmäen Urheilijat), Rami Lehtola (TPS) ja Jussi Lähteensuo (Woodcutters)

PERJANTAINA 2.10. KLO 19.00
DIVARIN SARJA-AVAUS SPORT GARDENILLA:
FBC TURKU -USB

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää