Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henri Lehtoselle yhden ottelun lisäpelikielto

 
Henri Lehtoselle yhden ottelun lisäpelikielto


PÄÄTÖS

Henri Lehtoselle määrätään kentältäpoistosta seuranneen kahden ottelun pelikiellon lisäksi yhden ottelun lisäpelikielto rangaistusmääräysten 3.1 §:n e-kohdan mukaan.

PERUSTELUT

Erotuomarin, avustavan erotuomarin ja delegaatin raporttien ja seuran sekä Lehtosen vastineiden perusteella katsotaan selvitetyksi, että Lehtonen edellisestä tilanteesta suuttuneena juoksi takaapäin vastustajaa päin potkaisten tätä säären etuosallaan polvitaipeen tuntumaan, jonka johdosta vastustaja kaatui. Teon tekee normaalia törkeämmäksi se, että kyseessä ei ollut pallontavoittelutilanne, vaan pallo oli tässä vaiheessa kymmenien metrien päässä pelaajista. Lisäksi on ilmeistä, että Lehtonen tönäisi ja potkaisi kostoksi, koska oman näkemyksensä mukaan kyseinen vastapelaaja rikkoi häntä edellisessä tilanteessa eikä siitä tullut vapaapotkua. Tällä teollaan Lehtonen syyllistyi rangaistusmääräysten 2 §:n c-kohdan mukaiseen epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen.


Mikäli rangaistu on tyytymätön tähän päätökseen, hän voi rangaistusmääräysten 8 ja 9 §:ien perusteella valittaa siitä SPL:n kurinpitovaliokunnalle viikon kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää