Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBC:n A-pojat pistejakoon kotiavauksessa

 
SBC:n A-pojat pistejakoon kotiavauksessa

SBC:n ja Trackersin välinen A-junioreiden peli ei mikään maali-iloittelu ollut, mutta tarjosi Sport Gardenin 100 päiselle yleisölle jännitettävää koko rahan edestä. Tasaisesta pelistä 3-3 pistejako tyydyttikin molempia osapuolia.

Lähtökohdat otteluun olivat mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet olivat voittaneet Nuorten SM-sarjan avausottelunsa, kun SBC kaatoi vieraissa Kooveen ja Trackers kotonaan TPS:n.  SBC:n osalta tällä tilasto merkinnällä tosin ei ollut paljoakaan painoarvoa, sillä viikon takaisesta Koovee ottelusta ei yhteensattumien ja muiden syiden takia saatu yhtäkään ehjää ketjua kotiavaukseen. Mielenkiintoisen lisävärinsä otteluun toi, että SBC:n historiassa ei tarvinnut edetä kuin toiseen A-SM otteluun ja kentällä nähtiin jo ensimmäiset SB Naantali lähtöiset pelaajat, kun Stefan ja Antton Virtanen hyppäsivät kentälle ketjussa, josta löytyikin sitä myöten koko A-SM:n ikäluokka skaala 1989-1990-1991-1992-1993.

Trackers aloitti ottelun korkealta karvaten mikä sotkikin sinikeltaisten peliä, eikä ketjuista puuttunut vähäinenkään permanentti auttanut asiaa. Kummallekkaan joukkueelle ei vielä tunnustelevassa avauserässä siunaantunut tuhannen taalan tontteja ja lopuista tilanteista pitivät maalivahdit huolen, joten erätauolla Sport Gardenin digitaalilla olivat edelleen 0-0 lukemat.

Toisen erän ensimmäinen kymmen minuuttinen meni SBC:lle ja Antti Keskitalolla oli kunnia viimeistellä ottelun avausmaali Joni Lempiäisen poikkarista. Tässä vaiheessa näyttikin siltä, että SBC saattaa mennä menojaa, mutta kun pari ylivoimaa käytiin ensin hukkaamassa, niin myös hämeenlinnalaiset pääsivät peliin mukaan.ja pääsivät nopeasta vastahyökkäyksestä tasoittamaan pelin harmillisesti ennen erätaukoa summeria.

Kolmannen erään alkuun Trackers sai hieman otetta ja runnoi väkisin maalinedus ruuhkasta 2-1 lukemat. SBC jaksoi kuitenkin jatkaa taistelua ja lopulta Joni Lempiäinen päästi kotiyleisön piinasta 2-2 ylivoimalla syntyneellä tasoitusosumallaan. Sinikeltaisten vartiointi peli petti kuitenkin juuri ratkaisevalla hetkellä ja Trackers pääsi iskemään sisäänlyönnistä vain neljä minuuttia ennen loppua 3-2 lukemat. Sinikeltaiset tiivistivät tässä vaiheessa pikavauhdilla pakkansa kahdeksi kentäksi ja vain vaihtomyöhemin Jani Hyytiäinen punnersin väkisin pelin tasoihin. Ottelun loppuhetket ja jatkoaika olivat molemmille joukkueille varmasti hermoja raastavia, joten pisteijako oli lopulta molempia joukkueita tyydyttävä ratkaisu.

- Pelillisesti tämä ei kovin kummoinen peli ollut ja osalla pelaajista pallo poltti kuin kuumaperuna ja pelistä tuli välistä aivan tarpeetonta sulle mulle poukkoilua. Hyvä kuitenkin oli ettei tätä peliä hävitty. Positiivista oli, että vähän erillaisella kokoonpanollakin pystyttiin saamaan aikaiseksi kuitenkin näin hyvä suoritus ja B-junnuista mukana olleet Virtasen veljekset pääsisivät myös hyvin peliin mukaan. Tietysti hitusen tämä myös positiivisesti asioita mutkistaa, kun nyt on viisi kenttää tällä tasolla pelata kykeneviä kavereita, tuumaili valmentaja pari Lintunen ja Järviö pelin jälkeen.

Trackers pelin ravintola Silvermoon palkinnoilla palkitaan Olli Vehanen ja Joni Lempiäinen.

SBC:n A-pojat jatkavat seuraavaksi pelejään tulevana lauantaina Seinjoella, jolloin kello 15.00 Urheilutalolla vastaan asettuu paikallinen SPV. Seuraava kotipeli on 18.10 sunnuntaina jolloin vastaan Sport Gardenilla asettuu IC-akatemia.

SBC:n A-poikien nettisivut ovat siirtyneet SBC akatemian omille nettisivuille, joihin kannattaa käydä myös tutustumassa.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää