Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjanousija TuTon vieraaksi Kupittaalle

 
Sarjanousija TuTon vieraaksi Kupittaalle

TuTon seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 9.10.2009 klo 18.30 alkaen Kupittaalla. Vastustajaksi luistelee tällä kertaa sarjanousija pohjoisesta eli RoKi.

RoKin runkosarjan alkutaival on ollut kuoppainen ja se on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä. Pisteitä on koossa kahdeksasta pelatusta ottelusta viisi. TuTon pelaamat seitsemän ottelua on tuottanut pisteitä 11 ja sijan seitsemän.

TuTolle on tulossa raskaat neljä päivää. Perjantaina kotiottelu RoKia vastaan, lauantaina vierasottelu Heinolassa HeKiä vastaan ja sitten jo heti maanantaina on jälleen kotiottelu sarjakärki D Teamia vastaan. Jaossa on yhdeksän pistettä, jotka TuTo mielii omakseen.

Alla on kaksi hävittyä peliä. TuTon valmentaja Petri Niukkasen mukaan joukkue ei ole pelannut huonosti, mutta maalintekojyvä pitää nyt löytää uudelleen. Paikkoja on saatu luoduksi, mutta viimeistelyssä ollaan oltu hitaita ja huolimattomia. Niukkanen painottaa suoraviivaisuuden ja syöttönopeuden merkitystä, kiekon kanssa ei saa olla liian maltillinen tai rauhallinen.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää