SBC:n A-pojille vieraspisteet Seinäjoelta

Seinäjoen Urheilutalo ei aiempina vuosina ole kuullunut Beeceen suosikki vieraspeli kohteisiin ja kylmästi meinasi taaskin käydä lopussa. Kovin suurena vääryytenä ei silti kahden sarjapisteen lähtemistä Turkuun voida pitää.

Sinikeltaiset pääsivät otteluun yllättävän ehjällä kokoonpanolla, vaikka viikon harjoitusten perusteella tätä ei olisikaan voinut uskoa. Valmennusjohdon ratkaisu oli jättää kaksi aiempaa peliä pelannut Mikael Aromaa kotiin keskittymään seuraavan päivän miesten 1.divisiona peliin ja antaa näytön mahdollisuus myös muulle maalivahtiosastolle. Tämä myös kannatti, sillä vaikka lopulta seitsemän palloa löysi tiensä ohi Ville Mettälän otti Ville myös joukon tärkeitä pelin ratkaisevia torjuntoja, jotka naapurin maalivahdeilta jäi tällä kertaa väliin.

Ottelun ensimmäisessä erässä SBC olisi voinut mennä menojaan, sillä vaikka kotijoukkue SPV ottelun avausmaalin teki ja kertaalleen nousi vielä tasoihinkin, niin kiitos osumista menee enemmän puolivillaisesti oman pään pelaamiseen suhtautuneille Beecee viisikoille. Enemmän hommassa kiinnosti hyökkääminen, puolustuksen kustannuksella, ja minään erityisen tasokkaana ei 3-6 lukemiin päättynyttä ensimmäistä 20 minuuttista voidakkaan pitää.

Toisen erän alkuun SPV tuli astetta ärhäkämmin, mutta sinikeltaisten paketti pysyi hyvin kasassa ja Aku Kuikka lisäsi SBC johdon jo 3-7 lukemiin ennen kuin SPV:n tutkapari iski taka-ajolle tärkeät seuraavat kaksi osumaa. Kolmannen erän alkuun SPV tuli vielä ylempää ja se sopi Beeceelle, joka kuittaisi digitaalille jo 5-9 lukemat Joni Lempiäisen ja Aku Kuikan hattutemppu osumilla-

Tämän jälkeen seinäjokelaisilla ei ollut enää mitään hävittävää ja palloa sekä paine puristettiin väkisin upporikasta tai rutiköyhää hengessä SBC:n kenttäpuoliskolle. Tässä vaiheessa peliä SBC:n poikien peliasenne oli tainnut siirtyä jo kotimatkalle ja tästä jäätiin kirjaimellisesti kiinni rysänpäältä.Seuraavat 10 minuuttia olivat kuin Suomi fudiksen käsikirjasta:
- Hyökkää mahdollisimman hankalasti ja lyhyesti. Muista myös menettää pallo vaarallisimmalla mahdollisella hetkellä.
- Ylipelaa aina kun voit ja peitä laukaukset puolittain, jotta huonoistakin tilanteista tulee vaarallisia.
- Jos et muuta voi niin pompottele palloa ja unohda omat pelaajasi sillä tällöin pelistä tulee varmasti mahdollisimman vaikeaa.
Tolpat, tuuri ja Ville ansaitsevat erityiskiitokset voiton pelastamisesta. SPV:n takaa-ajo katkesin Beeceen kannalta onnekkaasti, kun SPV puolustaja joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti karkuun kiitänyttä SBC hyökkääjää. Jäähyn jälkeen SPV ei enää saanut painetta sinikeltaisten päätyyn ja lopulta Aku Kuikka sai viimeistellä tyhjään maaliin loppulukemat 7-10.

- Jo ennen peliä peräänkuulutettiin aika paljon sitä asennetta, mutta sitä joko on tai ei ole. Tänään nähtiin vähän liiankin hyvin kenellä oli ja kenellä se jäi bussiin. Pelattiin ihan hyviäkin pätkiä, mutta varsinkin puolustuspelaaminen oli välistä todellista hakemista ja kolmannen erän lopun sekoilu toivottavasti toi vähän järkeä tulevaisuutta varten, kertaili pelin kulkua SBC valmentaja Ville Lintunen.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku.com

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.